Motivul pentru care mascații au intrat peste Brigitte Pastramă. ”Eram cu peștele în gură”

Nicu Stan 02.03.2021, 12:12
Motivul pentru care mascații au intrat peste Brigitte Pastramă. ”Eram cu peștele în gură”

Motivul pentru care mascații au intrat peste Brigitte Pastramă. Vedeta se afla în timpul mesei. Care este motivul descinderilor, citiți în articolul de mai jos.

Mascații au descins peste Brigitte și Florin Pastramă. Aceștia tocmai ce luau masa. Ce s-a întâmplat

A ieșit la iveală motivul pentru care mascații au intrat peste Brigitte Pastramă. Frumoasa vedetă a spus că se afla la masă și era cu peștele în gură moment în care au năvălit mascații.

Brigitte și Florin Pastramă se numără și ei de acum printre vedetele prinse și amendate de Poliție la o petrecere ilegală în timpul epidemiei de coronavirus.

Brigitte și Florin Pastramă au mers la o petrecere

Celebrul cuplu a mers, vineri seară, la un botez organizat în familia lui Florin Pastramă, unde nu s-au respectat regulile sanitare ipuse de panedmeia de COVID-19. Astfel, mai multe echipaje de Poliție au descins la fața evenimentului și au oprit petrecerea, scoțându-i afară din local pe toți petrecăreții.

Noi am participat la creștinarea fetiței vărului lui Florin, nu aveam cum sa refuzăm invitația. El a fost și la noi la nuntă. Soțul meu este de etnie romă, iar familiile lor sunt foarte mari. Noi am stat la o masă cu șase persoane. Când a venit Poliția, noi eram la masă. Chiar nu știu cine a chemat Poliția. Eu am postat un video de-abia a doua zi. Am fost legitimați și scoși afară masă cu masă. A fost ciudat”, a povestit Brigitte Pastramă, pentru Xtra Night Show, emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Brigitte Pastramă, săltată de mascați

Brigitte Pastramă a trăit un adevărat coșmar atunci când polițiștii au săltat-o de la masă. “Noi nu ieșim în cluburi. Poliția ne-a găsit la masă, eram cu peștele în gură. Au fost și mascații, au fost multe echipaje. Poliția a zis că restaurantul trebuia să funcționeze la 30 la sută din capacitate”, a mai povestit Brigitte Pastramă.

De asemenea, la petrecerea de botez a familiei Pastamă a întreținut atmosfera Adrian Minune. Manelistul a adunat până în prezent pe puțin 20 de amenzi din partea Poliției, aplicate în urma petrecerilor la care a cântat în timpul pandemiei de coronavirus.

Selly a comis-o și el în weekend

Ultima petrecere din showbiz care s-a lăsat cu amenzi a fost cea a vloggerului Sleyy. Acesta și-a sărbătorit împlinirea a 20 de ani alături de alte câteva zeci de persoane.

De asemenea, atmosfera a fost întreținută la petrecerea lui Selly de Tzancă Uraganu și Costel Biju. Nici aceștia din urmă nu au scăpat de amenzi din partea autorităților.

Urmăriți Impact.ro și pe