Motivul pentru care Maria Constantin a început să plângă la Antena 1. S-a întâmplat de față cu Iulia Albu

Andra Daoud 10.08.2022, 15:36

Maria Constantin și-a petrecut câteva săptămâni bune vara aceasta la filmările unui nou show de televiziune care va fi difuzat la Antena 1. Cântăreața de muzică populară a trecut prin toate stările, de la fobie și teamă, până la învingerea fricilor și plâns de emoție. Ce a făcut-o pe Maria Constantin să izbucnească în lacrimi, de față cu Iulia Albu.

Maria Constantin a plâns la filmările pentru Splash! Vedete la apă

Maria Constantin se numără printre concurenții care au acceptat provocarea Antenei 1 și care participă în acest sezon la show-ul Splash! Vedete la apă. Competiția este una dură chiar și pentru cei care iubesc apa și înotul, cu atât mai mult pentru cei care se tem de adâncimi și de înălțimi. Din a doua categorie face parte și Maria Constantin, care a fost coplețită de emoții la filmări.

Vedeta a reușit să își învingă temerile, iar curajul și ambiția ei au fost apreciate de jurați, mai ales de către Iulia Albu. Cuvintele fashion editorului au emoționat-o până la lacrimi pe Maria Constantin.

„Am descoperit ceva nou în legătură cu tine! Mărturisesc că eu aveam altă părere despre tine și ai reușit să mi-o schimbi în seara asta! Fiecare dintre noi este, în orice moment, o operă în construcție și vreau să îmi promiți că vei munci în continuare la tine. Pe mine m-ai surprins într-un mod foarte plăcut!”, i-a spus Iulia Albu Mariei Constantin.

„Iulia, fii atentă! Sunt un om super puternic și, când am venit aici, am zis: ‘A, e super simplu!’ În momentul în care m-am văzut pe marginea bazinului, am zis: ‘N-o să fac absolut nimic!’ (…) îmi cer scuze că plâng, dar, efectiv, nu mă pot abține. Și cred că n-a fost antrenament la care să nu plâng.”, a mărturisit plină de emoții Maria Constantin.

Motivul pentru care Maria Constantin a început să plângă la Antena 1. S-a întâmplat de față cu Iulia Albu
Maria Constantin este concurenta in al cincilea sezon Splash! Vedete la apa

Când începe emisiunea și cine sunt concurenții

Emisiunea Splash! Vedete la apă urmează să aibă premiera joi, 11 august, de la ora 20:00, pe Antena 1. Jurații Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin și Cosmin Natanticu vor analiza și nota la sânge fiecare săritură în apă, dar și evoluția concurenților pe parcursul competiției.

Cei 18 concurenți care au acceptat provocarea Splash! sunt: Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha, Nick (N&D) și Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift și Ion Șaulescu.

Show-ul va fi prezentat de Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru și Răzvan Fodor, iar emisiunea va putea fi urmărită joi și vineri, de la ora 20:30, precum și sâmbătă și duminică, de la 20:00.

Urmăriți Impact.ro și pe