Motivul pentru care Maria Constantin a apelat la operaţiile estetice. Momentul cheie din viaţa artistei

Ioana Bucur 20.05.2022, 19:12

Este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai sincere, alegând să vorbească deschis, fără rețineri, despre „modificările” pe care și le-a făcut în cabinetul medicului plastician. În condițiie în care a fost mereu admirată pentru felul în care arată, care este motivul pentru care Maria Constantin a apelat la operațiile estetice? Artista a explicat care au fost momentele cheie din viața ei care au determinat-o să ia decizia.

Maria Constantin vorbește despre operațiile estetice

Pare greu de crezut că până și cele mai frumoase femei au îndoieli în ceea ce privește felul în care arată și pot ajunge chiar să creadă că au nevoie să facă unele modificări sub bisturiul medicilor plasticieni.

Printre ele se numără și Maria Constantin, care a fost mereu apreciață și admirată, dar care, în ultimii ani, a trecut printr-o transformare imposibil de ignorat. Diferența este că, în timp ce multe vedete neagă cu vehemență că și-ar fi făcut vreo intervenție, cântăreața recunoaște fără ezitare că, în ultimii doi ani, a devenit adepta operațiilor și intervențiilor estetice.

Totul a început în 2021, când și-a făcut cadou de ziua de naștere un implant mamar. Au urmat și unele modificări la nivelul feței, proceduri non-invazive: micropigmentare la sprâncene și la buze.

Motivul pentru care Maria Constantin a apelat la operaţiile estetice. Momentul cheie din viaţa artistei
Maria Constantin

„Au fost multe momente când am picat psihic”

Maria Constantin recunoaște, însă, că toată transformarea de ordin estetic i s-a tras de la problemele pe care le-a avut în cele două căsnicii. Ea pune pe seama dificultăților emoționale dorința de schimbare și de transformare pe care a resimțit-o.

„Eu acum chiar sunt mulțumită cum arăt, nu am de ce să mă mai plâng! Aveam momente, într-adevăr când eram picată psihic și atunci simțeam nevoia să-mi fac ceva. Dar nu mai sufăr acum de chestia asta! Eu sunt eu, cine mă place așa bine, cine nu, alta mama nu mai face!

Au fost multe momente când am picat psihic! Eu cred că important este că am putut să le depășesc. Consider că sunt o persoană destul de puternică și nu mai vreau să discut despre momentele astea, pentru că acum sunt super pozitivă!

Și, mai ales, dacă acum îmi este super bine, sunt fericită, am toată familia lângă mine, am copilul, îl am pe Robert! Decât sănătoasă îmi mai doresc să fiu, în rest chiar nu-mi mai doresc altceva! Sunt mulțumită așa!”, a declarat Maria Constantin, pentru Click!.

Artista a trecut prin două căsnicii încheiate în divorț. În 2007, Maria se căsătorea cu Ciprian Tapotă, și el cântăreţ de muzică populară. Solista a adus pe lume un băiat, Codruț, care are acum 12 ani.

A crezut că și-a găsit fericirea alături de Marcel Toader, însă în 2017, după doi ani de la nuntă, cei doi puneau punct căsniciei. La vremea respectivă, afaceristul a aruncat vorbe grele în spațiul public, acuzând-o că l-ar fi înșelat.

Urmăriți Impact.ro și pe