Motivul pentru care Marcel Ciolacu a confundat o sală de sport cu o casă mortuară. Explicația dată de PSD

Stan Filon 16.08.2022, 08:15
Motivul pentru care Marcel Ciolacu a confundat o sală de sport cu o casă mortuară. Explicația dată de PSD

Marcel Ciolacu a confundat o sală de sport cu o casă mortuară, iar acum s-a aflat și motivul. Partidul Social Democrat a încercat să vină cu o explicație care să justifice declarația liderului de partid, care a lăsat cu gura căscată întreaga audiență. Zilele trecute, liderul PSD s-a aflat în Bistrița, unde a participat la inaugurarea unei săli polivalente construite de Consiliul Județean.

Motivul pentru care Marcel Ciolacu a confundat o sală de sport cu o casă mortuară

Așadar, Partidul Social Democrat a încercat să găsească o explicație pentru gafa făcută de liderul Marcel Ciolacu în fața a zeci de oameni, printre care și mulți jurnaliști. Liderul PSD s-a aflat pe data de 12 august la Bistrița, unde a participat la inaugurarea unei săli polivalente construite de Consiliul Județean. Alături de liderul PSD se afla și președintele Consiliului Județean, Radu Năsăud Moldovan.

A venit rândul lui Marcel Ciolacu să țină o scurtă cuvântare, moment în care întreaga audiență a fost șocată de cele spuse de liderul social-democrat. Mulți au pus declarația respectivă pe seama căldurii destul de ridicate. Fără să stea prea mult pe gânduri, Marcel Ciolacu a spus că se află la inaugurarea unei case …mortuare.

Motivul pentru care Marcel Ciolacu a confundat o sala de sport cu o casa mortuara
Motivul pentru care Marcel Ciolacu a confundat o sala de sport cu o casa mortuara

Explicația venită de la PSD

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat”, a spus Ciolacu. Liderul PSD a încercat să „dreagă busuiocul” în următoarea frază. A a încercat să ascundă eroarea, repetând că azi se inaugurează noua investiție: „sala polivalentă, de care la un moment dat cu toții vom avea nevoie”.

La câteva zile depărtare, după ce și-au revenit probabil din șoc, colegii de partid ai lui Marcel Ciolacu au găsit și o explicație pentru declarația șocantă. Marcel Ciolacu a glumit. Potrivit unor reprezentanți ai PSD, Marcel Ciolacu ar fi rostit, de fapt, în glumă, „casa mortuară” pentru a-l parodia pe un primar din comuna Voiteg, județul Timiș care s-ar fi lăudat pe Facebook cu inaugurarea unei capele, spunând că „vom beneficia cu toții de ea”, potrivit g4media.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...