Motivul pentru care Lidia Fecioru și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții. Ce a aflat partenera lui Mihai Voropchievici

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 28.11.2021, 09:40
Motivul pentru care Lidia Fecioru și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții. Ce a aflat partenera lui Mihai Voropchievici

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și partenerul său de discuție, numerologul Mihai Voropchievici, sunt două personalități apreciate de public pentru previziunile lor. În ciuda faptului că sunt adesea văzuți pe micile ecrane, se cunosc puține detalii din viața celor doi. De curând Lidia Fecioru a dezvăluit un aspect neștiut legat de experiențele sale din trecut, explicând motivul pentru care și-a părăsit soțul în noaptea nunții. Vedeta de la Antena 3 a împărtășit povestea nebănuită din viața sa.

Lidia Fecioru, despre motivul pentru care și-a părăsit soțul. S-a întâmplat în noaptea nunții

Unul dintre cei mai apreciați bioenergoterapeuți, Lidia Fecioru, a oferit detalii neștiute despre viața sa personală. Deși are multe sfaturi pentru oameni, aplicând cunoștințele sale de bioenergie pentru a-i sprijini pe alții, vedeta de la Antena 3 are la rândul ei povești de viață impresionante. De curând, Lidia Fecioru a recunoscut că a fost căsătorită de trei ori, însă motivul pentru care și-a părăsit soțul din primul mariaj era complet necunoscut.

În cadrul emisiunii „Star Chef” de la Antena Stars, Lidia Fecioru a povestit că a fost căsătorită pentru prima oară la vârsta de 18 ani, însă căsnicia a durat foarte puțin pentru că în noaptea nunții a decis să divorțeze. Totul s-a întâmplat din cauza unei alte femei, care a recunoscut că este și ea însărcinată cu bărbatul Lidiei.

Prima mea relaţie s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunţii acasă. Ne-a despărţit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. A venit şi mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să ştiu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită şi i l-am dat. Fără scandal, fără nimic! I-am spus că nu pot să accept să fiu trădată la 18 ani, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru și-a părăsit soțul în noaptea nunții
Lidia Fecioru

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme. Vedeta a dezvăluit dieta care a ajutat-o

Astăzi, Lidia Fecioru este o femeie apreciată nu doar pentru sfaturile pe care le oferă, în calitate de bioenergoterapeut, ci și pentru aspectul său fizic de invidiat pe care îl afișează, în ciuda vârstei de 59 de ani. Însă vedeta de la Antena 3 nu a arătat dintotdeauna astfel, existând o perioadă din viața ei în care kilogramele în plus și-au spus cuvântul. Totuși, ambiția și determinarea au ajutat-o să scape de 30 de kilograme în șapte luni de zile, ajungând de la 90 kg la 60 kg.

M-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat urât. Și atunci mi-am dat seama că nu mă mai iubește deloc și nu are rost să mai stau. Am slăbit, am divorțat, declara, la un moment dat, Lidia Fecioru.

Iar soluția pentru a scăpa de kilogramele în exces a fost o dietă celebră, regimul Demis Roussos sau dieta disociată. Lidia Fecioru a povestit la un moment dat cum a decurs întreaga experiență de slăbire și care au fost pașii pe care i-a urmat.

Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: trei zile de proteine animale, trei zile de proteine vegetale și trei fructe… Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le-am băut și nu le beau nici acum, și fructe.  Într-adevăr, erau zile când organismul simțea nevoia și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Noi avem nevoie de glucoză și e logic, sângele avea nevoie, explica bioenergoterapeutul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...