Motivul pentru care Irinel Columbeanu o cheamă pe Monica Gabor din America. ”Ar fi normal să vină”

Badea Violeta 18.01.2022, 11:27
Motivul pentru care Irinel Columbeanu o cheamă pe Monica Gabor din America. ”Ar fi normal să vină”

Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte luna trecută. Aceasta se numește „Ipocrația” și face parte dintr-o trilogie. Afaceristul nu s-a putut bucura pe deplin de eveniment, fiindcă Monica Gabor și fiica lor nu au putut veni în România din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, fostul milionar de la Izvorani o cheamă, din nou, pe fosta sa soție din America. Iată motivul!

Monica Gabor, chemată de Irinel Columbeanu în România

La sfârșitul anului trecut, Irinel Columbeanu și-a lansat primul volum „Istoriile unui vehement – Ipocrația” din triologia sa. Din păcate, fostul om de afaceri nu le-a avut aproape pe două dintre cele mai dragi ființe din viața lui. Este vorba, bineînțeles, de fosta soție, Monica Gabor, și fiica lui.

În luna februarie, autorul trilogiei va lansa și cel de-al doilea volum și a chemat-o, din nou, pe Monica Gabor din America. Omul de afaceri își dorește enorm să o aibă alături pe fosta soție, mai ales că e personajul principal al volumului. De asemenea, el vrea să o vadă pe fiica lui, Irinuca.

„I-am spus Monicăi să vină și ea la lansarea celei de-a doua cărți, care are loc în februarie. Și normal ar fi, fiindcă figurează și ea în acest cel de-al doilea volum, să vină.

E chiar personajul principal. Și dacă vine ea, poate vine și Irina, dar mi-am dat seama că are școală. Mie mi-ar plăcea să vină, dar nu vreau să le încurc programul. Sunt convins că și ele își doresc să vină, dar acum să vedem dacă va fi posibil.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu si Monica Gabor
Irinel Columbeanu si Monica Gabor

Ce gest a făcut Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor și pentru fiica lui

Este posibil ca Irinel Columbeanu să mai aibă de așteptat până să le vadă pe cele două, pentru că situația pandemică nu pare să se îmbunătățească. Astfel, fostul milionar nu a mai stat pe gânduri și le-a trimis cele două ființe dragi din viața lui cartea pe care a scris-o.

Bineînțeles, autorul nu le-a livrat pur și simplu, ci împreună cu un mesaj, scris din tot sufletul, pentru fiecare. Irinucăi i-a transmis un gând emoționant, ca de la tată la fiică.

„Fiicei mele Irina,

În așteptarea apariției tale, at least în cel de-al doilea volum și forever in my heart.”, este mesajul scris de Irinel Columbeanu.

De asemenea, afaceristul nu a uitat nici de Monica Gabor, așa că i-a transmis gândurile sale, plus o indicație despre momentul în care își face apariția în carte.

„Monicăi,

Împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele.

P.S.: Cam pe la pagina 187, de-abia veneai pe lume:))”, a scris Irinel Columbeanu, conform aceleiași surse.

Omul de afaceri și Monica Gabor au făcut nunta pe data de 22 iulie 2006. Relația celor doi a fost controversată și intens mediatizată, mai ales pentru faptul că între ei exista o diferență de 30 de ani.

Pe vremea aceea, Irinel Columbeanu avea 48 de ani, iar Monica Gabor avea doar 18 ani. În anul 2007, Monica Gabor a născut-o pe micuța Irinuca, iar patru ani mai târziu, în 2011, cei doi soți au divorțat.

Urmăriți Impact.ro și pe