Motivul pentru care Ionuț Dolănescu nu va participa la aniversarea celor 85 de ani ai Mariei Ciobanu. Artistul a făcut dezvăluiri despre eveniment

Ana Anitoiu 02.09.2022, 19:28
Motivul pentru care Ionuț Dolănescu nu va participa la aniversarea celor 85 de ani ai Mariei Ciobanu. Artistul a făcut dezvăluiri despre eveniment

Ionuț Dolănescu nu va participa la aniversarea celor 85 de ani ai Mariei Ciobanu, născută la data de 3 septembrie 1937. Artistul a spus care este motivul și a făcut dezvăluiri despre evenimentul dedicat mamei sale, supranumită „Ciocârlia muzicii populare românești”.

De ce nu va participa Ionuț Dolănescu la aniversarea Mariei Ciobanu

Ionuț Dolănescu a spus că mama lui, Maria Ciobanu, se va serba la Sibiu, alături de câțiva prieteni apropiați. El nu va lua part la petrecere, pentru că trebuie să se prezinte la două concerte și o nuntă la Craiova. Nici surorile lui, Camelia și Leontina, nu vor ajunge în țară pentru aniversarea îndrăgitei cântărețe de muzică populară.

„Din păcate, nu o să fiu mâine lângă ea, la petrecere, căci am două concerte și o nuntă la Craiova, dar dânsa o să se serbeze la Sibiu, alături de câțiva prieteni de suflet, oameni dragi, cred că o să și cânte câteva piese.

Nici surorile mele, Camelia și Leontina, nu ajung în țară, la acest eveniment. Mama se va întoarce în America săptămâna viitoare. Chiar dacă locuiește peste Ocean, mama nu știe limba engleză, vorbește tot românește, limba engleză e mai grea.”, a spus Ionuț Dolănescu, pentru Ego.ro.

Motivul pentru care Ionut Dolanescu nu va participa la aniversarea celor 85 de ani ai Mariei Ciobanu
Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu

Maria Ciobanu, lăudată de Bebe Mihu

Maria Ciobanu a fost lăudată de Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, care a spus tot pentru Ego.ro că interpreta „le are cu vocea” și la vârsta de 85 de ani și cântă live, fără să aibă nevoie să facă playback, cum procedează alți artiști din aceeași generație.

„Eu am și studii de specialitate în muzică și vă pot spune că Maria Ciobanu a cântat toată viața live. A fost o plăcere și o onoare că am colaborat și mai colaborez cu dânsa. Eu am o artistă lângă mine, pe soția mea, Maria Dragomiroiu, dar vă pot spune că Maria Ciobanu este Ciocârlia muzicii populare românești, iar Irina Loghin este Regina muzicii populare românești. Despre soția mea nu zic nimic, îi las pe alții să o laude”, a spus Bebe Mihu.

Soțul Mariei Dragomiroiu a mai spus despre Maria Ciobanu că este o „româncă adevărată”, care a dus muzica populară românească peste Ocean, în Statele Unite ale Americii, acolo unde interpreta locuiește de 15 ani. El a dezvăluit că artista a fost invitată recent la un Festival din California.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...