Motivul pentru care Ilie Năstase face Paștele cu Ioana, deși sunt în divorț. Femeia e cea care a venit cu ideea

Ioana Bucur 16.04.2021, 10:43
Motivul pentru care Ilie Năstase face Paștele cu Ioana, deși sunt în divorț. Femeia e cea care a venit cu ideea

Deși sunt în plin divorț, presărat cu acuzații de violență, se pregătesc să petreacă unul dintre cele mai importante momente din an împreună. Care este motivul pentru care Ilie Năstase face Paștele cu Ioana. Cea care a venit cu ideea este chiar femeia care vrea să îi fie fostă soție.

De ce face Ilie Năstase Paștele cu Ioana, deși sunt în divorț

Deși a cerut divorțul de legenda tenisului mondial, în luna februarie, Ioana vrea să petreacă unul dintre cele mai importante momente din an alături de bărbatul de care vrea să se despartă. Femeia l-a invitat pe fostul sportiv în Constanța, să ia masa alături de ea și familia sa. De ce face Ilie Năstase Paștele cu Ioana, deși sunt în plin divorț? Bruneta a explicat care a fost motivul pentru care a luat această decizie.

„Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a spus Ioana Năstase, pentru Click!.

Se pare că pentru Ioana, numele „Năstase” nu este la fel de important ca pentru celelalte soții ale lui Ilie. Bruneta a dezvăluit că, după pronunțarea divorțului, nu are de gând să insiste să păstreze numele de familie al soțului ei, revenind la cel de fată, al tatălui. „Nu am înţeles de ce unele femei au ţinut aşa de tare să-l poarte. Până la urmă e meritul lui Ilie acest nume. Doar dacă mi-l lasă el de bună voie, eu îl păstrez”, a explicat ea.

Ilie Nastase nu mai divorteaza
Ioana și Ilie Nastase

„Stați liniștiți că nu divorțez!”

„Stați liniștiți că nu divorțez!”, ne spunea Ilie Năstase, în exclusivitate pentru impact.ro, în luna martie. Se pare că apele s-au mai liniștit între cei doi, care au ajuns să se înțeleagă mai bine ca oricând. Ioana și Ilie Năstase încă păstrează legătura telefonică, ba chiar se și întâlnesc în oraș.

„Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit.

Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că darurile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la Tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat Ioana, în exclusivitate pentru playsport.ro, în urmă cu câteva săptmâni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...