Motivul pentru care Florin Ristei vrea să plece din România. Are legătură cu prietena sa, Naomi

Andra Daoud 27.07.2022, 14:09

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai excentrice cupluri din showbiz. S-au cunoscut la preselecțiile de la X Factor, unde Ristei era jurat, iar Naomi concurentă și de atunci au rămas împreună. Artistul și-a convins iubita să rămână în România, de dragul lui, însă nu exclude să plece din țară alături de ea, la un moment dat.

De ce se gândește Florin Ristei să plece din România

Florin Ristei a fost implicat într-o mulțime de proiecte în ultimii ani. A fost jurat la X Factor, acolo unde și-a cunoscut actuala iubită, a încheiat recent un nou sezon de Te Cunosc de Undeva, iar de ceva timp este co-prezentator la Neatza cu Răzvan și Dani. Pe lângă televiziune, Ristei dedică în continuare foarte mult timp primei lui pasiuni, muzica, și are și un restaurant în București. Nu ar avea, aparent, niciun motiv să lase tot ce are și să plece din România.

În realitate, artistul a recunoscut că ia în considerare să se mute, la un moment dat, în străinătate. Iubita lui este britanică și, atunci când au intrat într-o relație, ea s-a mutat de la Londra la București. Ristei a povestit într-un interviu acordat în trecut că acomodarea nu a fost una tocmai ușoară pentru Naomi, dat fiind faptul că venea din capitala Marii Britanii.

„Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. Dar ieşim în câteva locuri, şi-a făcut câteva cunoştinţe, iar grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat.”, a povestit Florin Ristei, într-un interviu pentru OK! Magazine.

Cântărețul ia în calcul inclusiv să se mute el în altă țară, dacă va forma o familie alături de Naomi. Nu și-ar dori neapărat să se mute în Anglia, dar a spus că atunci când va avea copii, și-ar dori ca ei să crească într-o țară civilizată.

„M-am gândit şi la asta, dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț.”, a mai spus Ristei.

Motivul pentru care Florin Ristei vrea sa plece din Romania. Are legatura cu prietena sa, Naomi
Naomi si Ristei, in platoul emisiunii Neatza

Din ce câștigă bani iubita lui Florin Ristei

Chiar dacă și-a încercat norocul la o competiție muzicală și așa a devenit cunoscută, Naomi Hedman nu își câștigă traiul din muzică în România, ci din cu totul altă activitate. Florin Ristei a povestit, la un moment dat, în podcastul lui Speak, cu ce se ocupă Naomi de când s-a mutat în țara noastră.

„Ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere. Citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… A mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… Se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata.

Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… Nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model OK și pentru branduri. Faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… În fiecare zi de la 8 la 12. Aia e.”, a spus, mai în glumă, mai în serios, Florin Ristei.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe