Motivul pentru care Florin Piersic a mers la cimitir chiar de ziua lui. Moment trist pentru îndrăgitul actor

Ioana Bucur 27.01.2022, 19:29
Motivul pentru care Florin Piersic a mers la cimitir chiar de ziua lui. Moment trist pentru îndrăgitul actor

Planurile îndrăgitului actor au fost schimbate de două ori. Dacă, înainte de pandemie, artistul obișnuia să își sărbătorească aniversarea pe scenă, la 86 de ani, tradiția a fost ruptă. Inițial, a vrut să își petreacă ziua de naștere în liniște, însă soarta a avut alte planuri. Acesta este motivul pentru care Florin Piersic a mers la cimitir chiar de ziua lui.

Florin Piersic, la cimitir de ziua lui

Ziua în care a împlinit vârsta de 86 de ani nu a fost motiv de sărbătoare pentru îndrăgitul actor. Planurile sale au fost schimbate, în ultimul moment, dintr-un motiv dureros.

Florin Piersic s-a întors în România tocmai din Frankfurt pentru a participa la înmormântarea unui prieten.

Un apropiat al marelui artist a dezvăluit că Florin Piersic a decis să își dedice ziua de naștere rugându-se pentru Eugen Albu, care s-a stins din viață recent. Actorul a făcut o mărturisire tulburătoare la înmormântarea bunului său prieten.

„Astăzi a fost o mare tristețe. Florin m-a prins de braț și mi-a spus „Nu pot să cred că Eugen nu mai este. Orice se va întâmpla pe pământ, oricât va evolua lumea sau va coborî, fără Eugen Albu nu va mai fi la fel.”.

S-a uitat înspre el, m-a strâns de mână și a spus „Iartă-te, Eugen dragă. Noi suntem mai muritori decât tine.”

M-a luat de braț și a spus că își va dărui ziua lui Eugen Albu, că se va retrage în singurătate și se va ruga pentru el.”, a dezvăluit Ovidiu Purdea Someș pentru Antena 3.

Motivul pentru care Florin Piersic a mers la cimitir chiar de ziua lui. Moment trist pentru îndrăgitul actor
Florin Piersic

„Puștiule, dacă viața e de-a-ndoaselea, hai să punem și anii așa…”

Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj inedit pentru Florin Piersic, în ziua în care marele actor a împlinit 86 de ani. Cu câteva săptămâni în urmă, cei doi au călătorit împreună în Dubai, unde au filmat pentru programul de Crăciun de la Antena 3.

„Prietenul meu face azi 68 de ani.
„Puștiule, dacă viața e de-a-ndoaselea hai să punem și anii așa…”, mi-a spus zilele astea.
68 vs 86
Acu’ câteva săptămâni, plimbându-ne prin Dubai cu ocazia unei filmări, m-a întrebat : „Atunci când eu eram Mărgelatu’ , aici era nisip și măgăoaiele astea de clădiri nu existau?”
Când Mărgelatu era deja mare, Dubaiul încă era mic!
Clădirile s-or face nisip, Mărgelatu rămâne …
Măsura omului e omenia.
Florin, mulțam pentru lecțiile de omenie din anii ăștia mulți!”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...