Motivul pentru care este bine să îți pui blugii în congelator. Trucul e cu adevărat uimitor

Badea Violeta 20.09.2022, 15:02
Motivul pentru care este bine să îți pui blugii în congelator. Trucul e cu adevărat uimitor

Blugii reprezintă, fără îndoială, o piesă vestimentară nelipsită din garderoba oricărei persoane. Cu talie înaltă, cu talie joasă, evazați, largi sau mulați, acesti pantaloni merg foarte bine asortați cu bluze de tot felul, dar pe măsura ce sunt purtați își pierd aspectul inițial. Iată de ce este bine să îi pui în congelator. Trucul acesta funcționează de minune!

De ce este bine să-ți pui blugii în congelator. Efectul te va uimi

Iubitorii de blugi sunt într-o continuă căutare pentru a găsi cea mai bună modalitate de a-și curăța pantalonii preferați fără a le distruge aspectul original. Spălarea lor în mașină poate face ca vopselele să curgă, iar uscătoarele pot afecta țesăturile. Dar ce-ai spune să-i introduci în congelator?

Deși sună ciudat, este un truc care funcționează garantat. Potrivit specialiștilor, această metodă prelungește viața blugilor tăi preferați. Mai mult decât atât, aceștia se vor curăța, își vor păstra culoarea intactă și se vor mula perfect pe tine.

Nu trebuie să te gândești că pantalonii se vor lărgi sau își vor strica textura. În urma testelor efectuate, blugii au revenit la forma inițială. În plus, temperaturile ridicate le-au oferit pantalonilor un aspect de nou.

Iată și alte motive pentru care e bine să-ți pui blugii în congelator: își păstrează forma și culoarea, elimină mirosurile neplăcute, economisești apă.

Citește și Trucul care îți păstrează blugii ca noi pentru mai mulți ani. Ce trebuie să faci când îi speli!

De ce este bine sa-ti introduc blugii la congelator
De ce este bine sa-ti introduc blugii la congelator

Cât de des ar trebui să-ți speli blugii?

Cât de des trebuie curățați blugii, este o întrebare pe care și-o pun adesea iubitorii de denim. Ei bine, specialiștii spun că acest lucru depinde de nivelul de confort al fiecărei persoane și de stilul pantalonilor.

Dacă au costat mult, se presupune că sunt blugi cu un grad bun de elasticitate cu recuperare Lycra, care își vor păstra forma timp de trei până la cinci purtări.

Pentru articolele de îmbrăcăminte mai rigide, cele care sunt 100% bumbac și nu au Lycra, specialiștii spun că ar trebui să reziste mult mai mult timp fără spălare, în jur de opt până la zece purtări.

Experții au mai precizat că denimul este o țesătură rezistentă care nu trebuie spălată după fiecare purtare. De fapt, singura modalitate de a evita decolorarea blugilor este să nu-i speli. Totuși, acest lucru este imposibil din cauza bacteriilor care există la tot pasul.

Citește și Buzunarul secret pe care îl au toți blugii. Unde este localizat, puțini își dau seama de existența lui!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...