Motivul pentru care emisiunea Chefi la cuțite va avea două prezentatoare. Ce s-a întâmplat cu Gina Pistol

Ioana Bucur 16.08.2022, 12:01

S-a aflat motivul pentru care emisiunea „Chefi la cuțite” va avea două prezentatoare. Reprezentanții Antena 1 au anunțat în urmă cu puțin timp ce s-a întâmplat cu Gina Pistol în sezonul 10 al celui mai iubit show culinar de la noi din țară. Cei trei chefi – Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu – sunt pregătiți pentru surprizele și „noua rețetă” pe care o va aduce sezonul aniversar.

Emisiunea Chefi la cuțite va avea două prezentatoare

Fanii celebrului show culinar vor avea parte de o surpriză pe cinste. Reprezentanții Antena 1 au dezvăluit o premieră în cei zece ani de existență a emisiunii.

În sezonul 10, Chefi la cuție va avea două prezentatoare. Irina Fodor a preuat din nou rolul de gazdă, pentru câteva ediții, cât Gina Pistol a fost infectată cu Covid-19.

„Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuțite, dar am aflat cu două zile înainte că am Covid și astfel nu am putut să particip la filmări. De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar”, a declarat Gina Pistol.

Motivul pentru care emisiunea Chefi la cuțite va avea două prezentatoare. Ce s-a întâmplat cu Gina Pistol

„Sezonul 10 Chefi la cuțite ne-a pus față în față cu neprevăzutul”

Provocarea a fost acceptată cu entuziasm de soția lui Răzvan Fodor, care a mărturisit că a fost doar o nouă ocazie în care echipa a dovedit că este ca o familie, mereu pregătită să se ajute în momente dificile.

„Sezonul 10 Chefi la cuțite ne-a pus față în față cu neprevăzutul și, ca de obicei, am funcționat ca o familie: ne-am ținut spatele unii altora și, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar. Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere și trebuie să te adaptezi, asta am făcut și noi.

Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine. Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală.

Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important și să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit”, a spus Irina Fodor.

Cu toate că nu știm când va fi marea premieră „Chefi la cuțite” sezonul 10, reprezentanții postului Antena 1 anunță un sezon aniversar cu totul special: „provocări surprinzătoare în desfășurarea competiției, dar și un platou de filmare cu noi decoruri”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...