Motivul pentru care Elena Chiriac nu și-a făcut iubit la Londra. Vedeta Survivor a trăit o dramă în Marea Britanie

Dumitrică Roxana 27.07.2022, 17:21
Motivul pentru care Elena Chiriac nu și-a făcut iubit la Londra. Vedeta Survivor a trăit o dramă în Marea Britanie

Elena Chiriac este o luptătoare, însă puțini sunt cei care știu ce se află în spatele tinerei mereu veselă și ambițioasă. Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat în drumul spre glorie.

Vedeta a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, care s-a lăsat cu o depresie și cu multe neajunsuri.

Prin ce dramă a trecut Elena Chiriac

Vedeta s-a confruntat cu depresia și discriminarea, după ce s-a mutat în Londra, în 2018. Ea și mama ei au trecut printr-o perioadă extrem de delicată, după ce au hotărât să plece din România și să locuiască în străinătate. Deși, în timp, fosta concurentă Survivor 2022 și-a făcut prieteni și a reușit să se adapteze, din păcate, la un moment dat, a avut o experiență în care s-a simțit discriminată, lucru ce a afectat-o profund.

În drumul spre succes, Elena Chiriac a simțit pe propria piele durerea discriminării. ”Faimoasa” de la Survivor România și-a adus aminte ce cel mai dureros episod trăit pe platourile de filmare, acolo unde a primit cea mai importantă lecție de viață.

Vedeta, victimă a discriminării

La un moment dat, ea a făcut parte dintr-un film al cărui regizor a făcut mai multe gesturi discriminatorii față de finalista Survivor România.

Mi-am făcut prieteni, dar a durat ceva. Inițial, mă simțeam mai apropiată de românii pe care îi cunoșteam, eram mai comodă. Ulterior, după ce m-am acomodat mai bine cu limba engleză, am început să fiu mai deschisă. Nu vedeam naționalități, ci oameni. a spus ,,faimoasa”, într-un interviu. pentru VIVA. 

,,Am avut o singură experiență în care am fost discriminată și m-a durut foarte tare. Eram parte dintr-un film în care regizorul s-a comportat urât cu mine. Asta pentru că eram „intrusă în filmul lui în care toți actorii erau britanici. Am simțit disprețul lui față de mine și nu am putut face nimic în privința asta. De atunci, nu am mai privit pe nimeni diferit, indiferent de naționalitate.,, îşi aminteşte cu durere vedeta.

Deşi extrem de curtată, tânăra încă nu are un iubit. Elena Chiriac spune că are alte priorităţi, în acest moment.

Elena Chiriac este multiplă campioană națională la Taekwondo, prezentatoare și model, iar în prezent studiază actoria la un colegiu din Londra. Este fiica jurnalistului Romeo Chiriac, care a condus redacția sport a agenției Mediafax timp de 20 de ani.

 

Urmăriți Impact.ro și pe