Motivul pentru care Daniela Gyorfi a refuzat să se mărite cu George Tal. ”Nu e ușă de biserică”

Iancu Andreea 03.08.2021, 15:42
Motivul pentru care Daniela Gyorfi a refuzat să se mărite cu George Tal. ”Nu e ușă de biserică”

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de mai bine de 15 ani. Cuplul se bucură inclusiv de fetița lor, Maria, împreună formând o familie superbă. Cu toate acestea, cei doi nu au pășit până acum către altar, existând totuși unele tentative de a deveni soț și soție. Motivul pentru care Daniela Gyorfi a refuzat să se mărite cu George Tal a fost dezvăluit chiar de către vedetă, care a recunoscut că nu se mai gândește la acest pas, după ce soarta le-a demonstrat că le este potrivnică în ceea ce privește mariajul.

Motivul pentru care Daniela Gyorfi a refuzat să se mărite cu George Tal

Povestea de dragoste dintre Daniela Gyorfi și George Tal se întinde pe mai bine de 15 ani, timp în care ambii parteneri de viață au trecut prin numeroase cumpene. Cuplul a avut de înfruntat mai multe dificultăți inclusiv în ceea ce privește căsătoria. Artista recunoștea că cei doi au programat nunta de mai multe ori, George Tal i-a oferit mai multe inele de logodnă, însă lucrurile nu s-au legat. Cu toate că nu sunt un cuplu în acte, Daniela a menționat faptul că George este luat.

Nu a fost să fie. Ne-am programat o dată, nu a fost, am mai programat o dată, iar nu a fost… George a avut actele în Germania. Apoi am luat și o pauză cam de două luni. A mai venit o dată cu niște inele. Mama mea s-a internat în spital atunci. Nu ne mai căsătorim pentru că nu ne mai căsătorim. Oricum, este luat domnul George! Suntem împreună de 15 ani, a declarat Daniela Gyorfi,  la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Motivul pentru care Daniela Gyorfi a refuzat să se mărite cu George Tal
George Tal și Daniela Gyorfi, alături de fiica lor, Maria

Relație tumultoasă, cu multe piedici

Cuplul format de Daniela Gyorfi și George Tal a avut de-a lungul timpului numeroase momente de cumpănă. Având în vedere că mama artistei s-a luptat mulți ani cu boala, lucru pe care însă George l-a acceptat, deși nu i-a fost ușor.

Eu am luat-o pe Daniela cu tot cu mă-sa! Nu știu ce bărbat ar mai fi rezistat. Ea dormea cu pisicile în pat!, declara George Tal.

Pe de altă parte, și Daniela Gyorfi a fost nevoită să treacă cu vederea peste o situație neplăcută generată de partenerul său. În 2010, cuplul a fost hărțuit de Sorina Popa, fosta amantă a impresarului, care era  stabilită în Germania la acel moment. Femeia avea împreună cu George un copil, pe Marcus, alături de care s-a mutat în Elveția după ce într-un final s-a măritat cu un alt bărbat, care i-a și înfiat fiul. Pe lângă micuța Maria, fiica Danielei cu George, Tal mai are trei copii, doi cu fosta soție și unul cu fosta amantă, Sorina. Experiența de viață a Danielei Gyorfi și sentimentele sale față de George au făcut-o să treacă cu vederea faptul că bărbatul nu a fost ușă de biserică.

Dacă l-aș prinde în fapt… Nicio femeie nu este proastă! George nu este ușă de biserică, fiind moldovean. Dacă te îndrăgostești de cineva cu adevărat, nu are sens să stai cu mine nici pentru Maria, nici că mi-a murit mama, nici de milă, nici de silă, nici că suntem legați profesional. Nu trebuie să stea cu mine dacă nu mă iubește. Eu vorbesc în general… Nu știi ce am pățit? Eram despărțiți. L-am iertat cu totul. Îl iubesc, îl respect, are foarte multe calități. Are câteva chestii…, a mai declarat artista, potrivit spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...