Motivul pentru care Dani Oțil nu mai vrea copii. Ce se întâmplă în familia prezentatorului

Beatrice Dumitru 16.11.2022, 16:47
Motivul pentru care Dani Oțil nu mai vrea copii. Ce se întâmplă în familia prezentatorului

Dani Oțil, prezentatorul de la Neața, este tatăl unui băiețel în vârstă de un an și două luni. Acesta a acordat un interviu în care a vorbit despre viața sa de familie, dar și despre posibilitatea de a avea un alt copil, dar nu s-a arătat prea încântat. Prezentatorul TV a spus și care este motivul.

De ce nu mai vrea Dani Oțil copii

Dani Oțil (42 ani) și soția sa Gabriela Prisăcariu (30 ani) au devenit părinții unui băiețel anul trecut, în luna septembrie, iar acum se bucură de micuțul Tiago. Prezentatorul de la Neața se simte minunat în rolul de tătic, dar nu este convins că își mai dorește încă un copil.

Dani Oțil a vorbit în cadrul unui interviu despre familia sa, dar a spus și care este motivul pentru care nu prea mai vrea al doilea copil. Acesta a mărturisit că se simte „tot mai obosit” și nu crede că ar mai avea energia necesară pentru a deveni din nou tată. El a mai spus că își dorește să petreacă tot timpul liber cu fiul său.

Motivul pentru care Dani Oțil nu mai vrea copii. Ce se întâmplă în familia prezentatorului
Dani Oțil, alături de soția și fiul său.

„Prefer să îmi petrec serile cu bebe, că am câteva ore la dispoziție seara și ne jucăm. Deci, da, sunt pregătit să devin tată, dar nu știu câte baterii mai am. (…) Cred că sunt tot mai obosit, dar, la un moment dat, cică primești rezultatele. Le aștept”, a declarat Dani Oțil, potrivit Spynews.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în 2021

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit soț și soție în mai 2021, după ce la începutul anului 2020, în ianuarie, prezentatorul de la Neața și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita în căsătorie. După doar patru luni de la căsătorie, cei doi au devinit părinți.

După naștere, soția lui Dani Oţil a postat pe pagina de Intagram o fotografie în care își ținea fiul în brațe, în dreptul căreia a scris mesajul: „M-am topit…”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...