Motivul pentru care Dan Negru a refuzat o sumă impresionantă de bani. „Îmi puteam lua un apartament în Colentina”. Ce trebuia el să facă

Elena Avramescu 29.07.2020, 10:54

Dan Negru a oferit un interviu pentru paginademedia.ro, în care a oferit mai multe amănunte despre viața lui, și despre modul în care a gestionat ofertele diverse primite în atâția ani, grație popularității sale.

Dan Negru a refuzat o sumă impresionantă de bani

„Am refuzat întotdeauna orice ofertă de a face publicitate pentru vreun produs”, a spus îndragitul prezentator la interviurile pentru paginademedia.ro. Iar în decursul timpului a primit o mulțime de oferte pentru sume mari de bani. A refuzat contractele acum 20 de ani, și le refuză și în ziua de azi.

„Acum vreo 20 de ani, când făceam Academia vedetelor, venise un operator de telefonie. Eu trebuia să bag mâna în acvarii – erau tot felul de probe, cu acvarii – și să scot un telefon de acolo. Am zis nu. Banii? Am calculat atunci, îmi puteam lua un apartament în Colentina. Noroc că am avut o soție care m-a înțeles”, a spus acesta.

Motivul pentru care Dan Negru a refuzat o sumă impresionantă de bani
Motivul pentru care Dan Negru a refuzat o sumă impresionantă de bani

„Îmi puteam lua un apartament în Colentina”

Ofertele însă au continuat pentru Dan Negru, mai ales că în această perioadă, cu mijloace de socializare precum Facebook sau Instagram, atât de populare, marile branduri se bazează pe reclama făcută de vedete unor varii produse. Însă Dan Negru s-a ținut pe poziții și nu s-a dezis de decizia luată cu ani în urmă.

„Chiar ieri am avut o ofertă, pentru o postare. Era ceva de ordinul sutelor de euro. M-a contactat până și o companie care producea uși pentru garaje. Aveau și scenariul pregătit. Se deschidea o ușă, eu eram de o parte, iar Florin Piersic de cealaltă (…) Să nu credeți că e vorba de cifre mari. Nu pot da nume de companii, dar pot spune că, în general, e vorba de sute de euro, rar peste o mie”.

„Cred că, în cazul meu, a funcționat teama de ridicol. Dar, la urma urmei, fiecare alege ce face. Mă uit afară cum se face. Hamilton, pilotul de Formula 1, are contract cu Tommy Hilfiger. Uite, spune clar „paid partnership with Hilfiger.” Nu numai că îi promovează, dar au creat o colecție specială pentru Hamilton. E altcevaa”, a mai spus Dan Negru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...