EXCLUSIV

Motivul pentru care Dan Negru a primit 15.000 de euro la plecarea din Antena 1. Ce s-a întâmplat în birourile șefilor (Exclusiv)

Stan Filon 26.01.2022, 19:37
Motivul pentru care Dan Negru a primit 15.000 de euro la plecarea din Antena 1. Ce s-a întâmplat în birourile șefilor (Exclusiv)

Dan Negru a plecat din Antena 1, după 20 de ani de emisiuni și revelioane memorabile. Celebrul om de televiziune a decis că este timpul să schimbe peisajul, probabil, așa că s-a dus la Kanal D. Despre eventuale neînțelegeri cu foștii patroni a spus că nu va vorbi niciodată, deoarece „nu aruncă cu pietre în fântâna din care a băut apă”. Mulți se întrebau ce se va întâmpla însă cu emisiunile sale de la Antena 1 și dacă vedeta va pleca sau nu cu ele la noul loc de muncă. Ei bine, am aflat totul!

De ce a primit Dan Negru 15.000 de euro când a plecat din Antena 1

Dan Negru s-a despărțit de Antena 1 în mod amical, cu strângeri de mână, dar și cu o sumă frumușică. Acesta s-a înțeles cu foștii șefi, astfel încât a încasat suma de 15.000 de euro de la Antena 1, iar acum am aflat exact pentru ce a primit realizatorul de televiziune suma respectivă. Potrivit unor surse bine informate, Dan Negru era corealizator la „Next Star”, „Plasa de Stele” și concursul cu măști. La plecarea din Antenă, șefii au avut o discuție foarte serioasă cu vedeta. Au fost mai degrabă niște negocieri, iar în urma lor postul de televiziune a rămas cu emisiunile, însă a fost nevoit să-l recompenseze pe jurnalist.

„Dan Negru era și corealizator la „Next Star”, „Plasa de Stele” și concursul cu măști. La plecare, el a lăsat drepturile Antenei 1, contra unei sume de bani, se pare că peste 15.000 de euro. Acele brand-uri au rămas Antenei 1, Dan nu le mai poate folosi și la Kanal D. La despărțire, i s-a comunicat însă că, în momentul în care vor filma o nouă ediție a concursului „Next Star”, îl vor oferta, ca să îl prezinte tot el, și tot la Antena 1, semn că despărțirea a fost în termeni amiabili”, ne-au declarat surse din Antena 1.

De ce a primit Dan Negru 15.000 de euro cand a plecat din Antena 1
De ce a primit Dan Negru 15.000 de euro cand a plecat din Antena 1

Dan Negru se bate cu…Dan Negru

Încă nu se știe nimic despre noile emisiuni pe care Dan Negru le va prezenta la Kanal D, dar cert este faptul că Dan Negru ar putea fi concurat de…Dan Negru, deoarece Antena 1 a decis să redifuzeze o emisiune foarte urmărită care îl are pe el prezentator. Vorbim despre îndrăgitul show „Next Star”.

„Se va difuza, începând de sâmbătă, ediția de acum trei ani, apoi, până la vară, ultimele două ediții. Deci, Dan Negru va putea fi văzut și la Kanal D, dar și la Antena Stars, în reluare”, ne-au mai declarat surse din Antena 1.

Se pare că acesta a devenit un obicei pentru televiziunile din România, atunci când rămân fără o vedetă. A pățit-o și Mircea Dinescu, care a plecat de la TVR, la Prima TV, dar s-a trezit că este concurat cam pe același interval orar de vechea sa emisiune, deoarece TVR a decis să o redifuzeze.

Urmăriți Impact.ro și pe