Motivul pentru care CTP era dornic să vorbească despre divorțul Reghecampf-Prodanca. Ce s-a spus în direct la Digi

Badea Violeta 17.10.2021, 21:22
Motivul pentru care CTP era dornic să vorbească despre divorțul Reghecampf-Prodanca. Ce s-a spus în direct la Digi

Cristian Tudor Popescu a fost prezent azi, 17 decembrie, în emisiunea „Cap Limpede, de la Digi 24. Jurnalistul s-a arătat dornic să vorbească despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodanca. Iată motivul.

CTP, reacție surprinzătoare despre divorțul Reghecampf-Prodanca

Sătul de ceea ce se întâmplă pe scena politică, Cristian Tudor Popescu a declarat că preferă să comenteze divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Jurnalistul a comparat separarea celor două persoane publice cu „cearta” dintre fostul prim-ministru al României, Florin Cîțu, și Dacian Cioloș.

„Ce ziceți, n-ar fi mai bine să începem discuția noastră cu divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan? Eu mă uit pe site-uri, văd pe la alții, e o chestiune care privește națiunea.

Sunt pline televiziunile și site-urile de această știre și nu știu dacă evoluția pandemiei poate să concureze evoluția divorțului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan”, a spus CTP în debutul emisiunii de la Digi 24.

CTP, reactie surprinzatoare despre divortul Reghecampf-Prodanca
CTP, reactie surprinzatoare despre divortul Reghecampf-Prodanca

„Jena mea ar fi mai mică decât la divorțul Cîțu-Cioloș”

CTP a spus că politica românească se află într-o situație dramatică. Cunoscutul jurnalist a precizat că ar simți o jenă mai mică față de telespectatori și de cetățeni dacă ar trebui să discute despre separarea dintre antrenorul de fotbal și celebra impresară. În schimb, jena este mult mai mare în cazul divorțului dintre Cîțu și Cioloș, mai exact dintre PNL și USR.

„Eu nu vreau să le violez dreptul la intimitate, altul este motivul pentru care preferam să discutăm despre divorțul lor decât despre criza politică. Jena mea e mai mică. Rușinea mea față de telespectatori și de cetățeni ar fi mai mică, dacă ar trebui să discutăm despre divorțul dintre Reghecampf și Prodan, decât în cazul divorțului dintre Cîțu și Cioloș, dintre PNL și USR. Jena mea e mai mare în cazul acestui divorț”, a mai adăugat CTP.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt aproape de divorț, după o relație de mai bine de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună un băiat, pe Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus antrenorul, conform cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...