Motivul pentru care Cristina Ich și Alex Pițurcă nu s-au căsătorit, deși sunt împreună de 2 ani. Chiar ea a recunoscut

Ana Anitoiu 17.09.2020, 17:44
Motivul pentru care Cristina Ich și Alex Pițurcă nu s-au căsătorit, deși sunt împreună de 2 ani. Chiar ea a recunoscut

Cristina Ich a dezvăluit care este motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Alex Pițurcă, deși sunt împreună de doi ani.

Cirstina Ich a explicat de ce nu s-a căsătorit cu Alex Pițurcă

În story-uri pe care le-a publicat pe Instagram, Cristina Ich a explicat de ce nu s-a căsătorit cu Alex Pițurcă, deși ea și partenerul ei au avut o nuntă în plan.

Inițial, Cristina Ich a vrut să facă simultan nunta cu Alex Pițurcă și botezul fiului lor, Noah Alexandru. Însă, apoi, s-a răzgândit, după mai multe certuri cu familia.

„Voiam să facem nuntă și botez. Bineînțeles că pentru o nuntă trebuie să te încadrezi într-un anumit buget, dar Ich nu se încadrează într-un anumit buget.

Eu voiam arcade de flori. Să fiu așteptată la lac. Să fie plin de flori albe. Când am făcut socoteala, era o sumă aberantă. Dar, în capul meu, aia e nuntă. Dacă nu, nu e nuntă.

Cu banii ăia nu-mi luam doar un apartament, ci mai multe. Era o sumă aberantă la 100 de invitați, nu la 500. Pentru că eu sunt pe principiul – nu prea mulți invitați, să nu mă obosesc prea tare”, a spus Cristina Ich.

Motivul pentru care Cristina Ich și Alex Pițurcă nu s-au căsătorit, deși sunt împreună de 2 ani. Chiar ea a recunoscut

De ce s-a certat Cristina Ich cu familia, în legătură cu nunta cu Alex Pițurcă

Splendida brunetă a mai spus că familia ei a încercat să o facă să înțeleagă că exagerează cu planul ei pentru nuntă. Însă, pentru o perioadă, strădaniile apropiaților ei au fost în zadar.

Și-așa nu-mi doream să se întâmple niciodată, dar măcar dacă e să se întâmple acum, să se întâmple cum vreau eu”, a recunoscut Cristina Ich că i-a spus mamei ei, când ea a încercat să o facă să înțeleagă că cheltuielile ar fi prea mari.

Cristina Ich a lăsat să se înțeleagă, totuși, că este posibil să facă o nuntă cu Alex Pițurcă, în viitor. „Dacă o mai fi!”, a spus splendida brunetă, vorbind despre cum și-ar face această nuntă. Ea a arătat cum ar fi trebuit să arate mesele, la nunta ei – cu aranjamente splendide cu flori albe.

Tot pe Instagram, Cristina Ich a vorbit și despre botezul băiețelului ei, Noah. Ea s-a declarat foarte mulțumită de cum a ieșit evenimentul.

Cristina Ich a spus că i-a plăcut fiecare detaliu al botezului – de la mâncarea din care nu au lipsit bucatele românești, până la tortul ce a fost pe placul ei și până la rochia superbă, albă, pe care a purtat-o cu acea ocazie.

Cristina Ich a anunțat și că și-a cumpărat un apartament, motiv pentru care este foarte fericită. Frumoasa vedetă a spus că are parte de tot ce și-a dorit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...