Motivul pentru care Cristina Cioran nu îşi mai botează fetiţa. A fost o decizie grea (exclusiv)

Beatrice Dumitru 12.11.2021, 09:28
Motivul pentru care Cristina Cioran nu îşi mai botează fetiţa. A fost o decizie grea (exclusiv)

Cristina Cioran traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. În urmă cu patru luni, visul său de a deveni mamă s-a transformat în realitate. Are o minunăție de fetiță și este în culmea fericirii. Actrița și iubitul său plănuisere ca în această lună să o creștineze pe micuța Eva, dar evenimetul a fost anulat.

De ce a anulat Cristina Cioran botezul fetiței sale

Cristina Cioran a trecut de la extaz la agonie. A fost în culmea fericirii când a aflat că este însărcinată, dar a trecut prin momente cumplite la naștere. Fetița ei s-a născut prematur, cu aproape trei luni mai devreme, și a stat o lună și jumătate în spital, la incubator.  Actrița și-a adus fetița acasă pe 1 septembrie, iar acum se bucură de fiecare clipă petrecută alături de ea.

Actrița și tătăl micuței, Alexandru Dobrescu, și-ar fi dorit ca luna aceasta să o creștineze pe Ema și să organizeze o petrecere de poveste, la care să-și invite toți prietenii. Dar pandemia le-a dat planurile peste cap. Deși rezervaseră resturantul, proaspeții părinții au anulat totul din cauza restricțiilor anti-Covid.

Motivul pentru care Cristina Cioran nu îşi mai botează fetiţa. A fost o decizie grea (exclusiv)
Cristina Cioran a anulat botezul fetiței sale.

„Inițial trebuia să o botezăm acum, în noiembrie, dar am anulat. Am vrea ca la petrecerea de botez să ne vedem și noi cu prietenii, voiam o petrecere mare. Dacă nu s-a putut acum, o vom face la anul, nu e grabă”, a mărturisit Cristina Cioran pentru impact.ro.

„Nu îmi pot lua ochii de la ea”

Cristina Cioran este extrem de liniștită. Ea a dezvăluit că după naștere i-a fost extrem de greu pentru că nu știa dacă fetița ei va supraviețui. Acum Ema se dezvoltă foarte bine și ia în greutate, dar nu o alăptează. Actrița a spus că micuța este foarte cuminte și nu-și poate luia ochii de la ea.

Nu aveam cum să o alăptez. Nu a avut colici, din fericire, se mai trezește doar o dată pe noapte, ceea ce e super, nu plânge decât foarte rar. Suntem monitorizați de doctoriță, ce spune ea e lege. Mergem și la control, vorbim și la telefon. I-am făcut vaccinul de două și patru luni. E superbă, nu îmi pot lua ochii de la ea. Sunt foarte foarte fericită”, a spus actrița.

Vedeta este atât de absorbită de fetița ei, încât nu are de gând să revină pe sticlă prea curând. Vrea să  profite cât mai mult de concediul de maternitate. Dar a precizat că este posibil ca la anul să se implice într-un proiect TV.

„Deocamdată mă concentrez la alte lucruri, la fetiță, nu mă gândesc la altceva. Nu sunt disperată să apar la TV, am alte priorități. Voi sta acasă în concediu de maternitate, dar am și ceva proiecte, dar încă nu am reușit să mă adun. Am o propunere TV, dar nu e încă clar totul și nu vreau să iau o decizie pripită. Oricum, anul ăsta nu, ci poate de la anul”, a mai  precizat Cristina Cioran.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...