Motivul pentru care Cristi Borcea s-a întâlnit în secret cu actualul soţ al Alinei Vidican. S-a aflat tot (exclusiv)

Badea Violeta 27.09.2021, 10:11

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican și-a găsit alinarea în brațele milionarului brazilian Claude Senhoreti. La sfârșitul lunii trecute, cei doi și-au unit destinele. Înainte de marele eveniment, blondina ar fi avut o discuție importantă cu fostul soț, iar acesta i-ar fi cerut să se întâlnească cu bărbatul care va sta în preajma copiii săi.

Cristi Borcea, întâlnire în secret cu Claude Senhoreti

Alina Vidican este mai fericită ca niciodată. Fosta doamnă Borcea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Claude Senhoreti. Acesta din urmă chiar a cerut-o de soție și cei doi au făcut o nuntă ca în basme. Blondina și milionarul brazilian au ales să-și unească destinele la sfârșitul lunii august. Evenimentul a avut loc într-un restaurant de lux din Florida, SUA.

Conform dezvăluirilor făcute de Playtech.ro, înainte de nuntă, Cristi Borcea ar fi insistat să poarte o discuție cu cel ce avea să devină soțul Alinei Vidican. Fosta soție a afaceristului nu s-a opus și a făcut în așa fel încât cei doi bărbați să se așeze la masa discuțiilor.

„Când a aflat că Alina Vidican are un iubit nou, Cristi Borcea a pus-o să îl aducă în țară. Totul a fost în mare secret, pe ascuns. Cristi a vrut sa îl cunoască pe milionarul Claude față în față. Voia să vadă cine e viitorul bărbat care va fi în preajma copiilor săi, evident.

Au discutat bărbătește și acum se plac mult. Se pare că Borcea discută destul de des cu milionarul Alinei Vidican prin telefon”, a precizat o sursă din anturajul lui Cristi Borcea pentru sursa de mai sus.

Alina si Claude
Alina si Claude

Alina și Claude plănuiesc să vină în România

Recent, Alina și actualul ei soț au vorbit în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. Cei doi au rămas plăcut impresionați de mesajele pe care le-au primit de la fanii din România și se gândesc să vină în țară, măcar pentru două sau trei săptămâni.

„Alina: Am fost foarte plăcut impresioanată când am văzut câte mesaje am primit pe rețelele de socializare, romanii mi-au trimis multe mesaje frumoase și vreau să le mulțumesc.

Claude: Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuzismat de această călătorie în România. Românii au vorbit frumos de Alina și m-au făcut fericit, vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni”, au declarat cei doi soți în emisiunea „La Măruță”, la început acestei luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...