Motivul pentru care Cove de la Vorbește lumea a fost părăsit de prima soție. ”Dacă s-ar fi purtat așa și acasă și-ar fi păstrat familia”

Stan Filon 06.05.2021, 17:54

Toată lumea îl cunoaște pe Cove, îndrăgitul prezentator de televiziune de la Pro TV. Îl vedem în fiecare dimineață la emisiunea ”Vorbește lumea”. Este mereu pus pe glume, are vorbele la el și are foarte mulți admiratori. Prima sa soție a avut însă cuvinte foarte urâte la adresa lui.

Acesta este motivul pentru care Cove de la Vorbește lumea a fost părăsit de prima soție

Puțini știu, dar Gabriel Coveseanu a mai fost căsătorit și are un băiat, însă mariajul său a ținut doar doi ani. Fosta sa soție l-a acuzat că din cauza lui s-a ajuns la divorț, deoarece era foarte violent. Maria Movileanu l-a acuzat pe actor că a bătut-o chiar și în timp ce femeia era cu bebelușul cuplului în brațe.

„Daca la bataia de acum cateva zile, atunci cand Cove m-a lovit cu pumnul in cap fara sa tina cont ca-l tineam in brate pe Bogdan, baiatul nostru, nu am nici un martor, exista totusi o persoana care a asistat la unul dintre actele lui de violenta. Nimeni n-ar crede ca acest barbat isi poate lovi sotia, care-si tinea copilul in brate, la numai doua luni dupa ce a devenit tata. Si nu s-a intamplat doar o data, ci s-a repetat chiar in prezenta unei persoane straine. Cea care a vazut cum ma batea Cove este chiar bona copilului”, declara Maria Movileanu în urmă cu mai bine de 10 ani.

Motivul pentru care Cove de la Vorbeste lumea a fost parasit de prima sotie
Motivul pentru care Cove de la Vorbeste lumea a fost parasit de prima sotie

Vorbește lumea că prezentatorul TV Cove își bătea soția

Mai mult, Maria spunea că Cove nu și-a cerut niciodată scuze pentru bătăile pe care i le-a administrat. „Niciodata nu si-a cerut scuze dupa ce m-a batut. Spunea doar ca eu l-am provocat. Nu este capabil nici sa conduca o familie, nici sa o tina”, a mai spus Maria Movileanu.

„Cove are o problema. Este frustrat, a tinut mortis sa ma ingroape si pe mine si sa ma transforme intr-o frustrata. Tot ce-mi reprosa el mie era, de fapt, caracterizari de-ale lui. De fiecare data, pentru fiecare cearta, eu eram vinovata. Recunosc ca ne-am balacarit reciproc, dar in opinia mea nu trebuie sa se ajunga la violenta niciodata”, mai acuza femeia.

Aceasta a spus în ziua divorțului, în anul 2010 că dacă Cove se purta și în timpul căsniciei așa cum o face la televizor, nu s-ar fi ajuns la divorț. “Stiu ca Gabi este mult mai serios in lume si incearca sa-si pastreze imaginea si sa nu si-o strice, daca s-ar fi purtat asa si acasa s-ar fi pastrat si familia”. Fabriel Coveseanu și-a refăcut viața, alături de Florentina Ene, medic de profesie, pe care o cunoștea de ani de zile. Acum cei doi sunt căsătoriți și au și doi copii împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...