Ce a făcut Corina Chiriac în ziua în care a împlinit 72 de ani. Artista și-a închis și telefonul

Ana Anitoiu 26.10.2021, 21:03

Corina Chiriac și-a închis telefonul mobil, marți, de ziua ei de naștere. Artista a explicat ulterior motivul pentru care a luat această decizie și a dezvăluit cum a ales să-și sărbătorească împlinirea vârstei de 72 de ani.

Care este motivul pentru care Corina Chiriac și-a închis telefonul de ziua ei

Mai exact, Corina Chiriac a spus că și-a închis telefonul de ziua ei de naștere deoarece a vrut să petreacă ceva timp la o biserică. Apoi, artista și-a făcut planuri să iasă cu o prietenă în oraș la o cafea și să stea la povești, după cum a dezvăluit la Antena Stars.

Cu ocazia zilei ei de naștere, Corina Chiriac a spus că se bucură de faptul că a avut succes cartea pe care a lansat-o în urmă cu ceva timp, mai ales că acest lucru s-a petrecut în timpul pandemiei de coronavirus. Motivată de această reușită, artista se pregătește să lanseze încă o carte și speră că va fi apreciată la fel de mult.

„Am publicat o carte și mă bucur că are succes. Am stat acasă zece luni să o finalizez, să o scriu, să o rescriu, să o împart în capitole și așa mai departe. Eu sunt un om activ, am un apartament pe care îl întrețin, am o mașină care, din când în când, necesită reparații, nu știu cum se întâmplă, dar în fiecare zi am câte o treabă”, a spus Corina Chiriac.

Motivul pentru care Corina Chiriac si-a inchis telefonul in ziua in carea a implinit 72 de ani. S-a aniversat intr-un loc inedit
Corina Chiriac

Corina Chiriac a rămas fără iubit din cauza Securității

Corina Chiriac și-a început cariera n martie 1970, la concursul „Steaua fără nume”, la vârsta de 21 de ani. Înclinația ei către arte n-a fost deloc surprinzătoare, deoarece părinții ei au fost profesori la Conservatorul ”Ciprian Porumbescu”. De atunci și până în prezent, a câștigat inimile românilor ca actriță, cântăreață, compozitoare și realizatoare de emisiuni.

Artista a fost căsătorită în perioada 1993 – 1997 cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, dar povestea lor nu a rezistat până la adânci bătrâneți, ci doar cinci ani. ”Era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac. Ea însă voia să stau mai mult cu ea, iar eu voiam ca ea să participe mai mult la viaţa mea mondenă”, spunea bărbatul în urmă cu câțiva ani. El a decedat în 2019.

Marea dragoste a Corinei Chiriac ar fi fost cea cu un cântăreț ceh apreciat și în România, Karel Gott, supranumit ”vocea de aur de la Praga”. Însă, relația lor ar fi fost încheiată de o intervenție a Securității Române. De altfel, artista nu și-a dat voie niciodată ”să-și piardă capul” pentru vreun partener.

“M-am îndrăgostit o singură dată în viaţă, la 26 de ani. Mi-am dat seama că iubesc pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam. Vă daţi seama, eu, care sunt o vorbăreaţă, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala. Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă şi am zis: «Alo!»”, a spus Corina Chiriac.

Artista a exclus posibilitatea de a se mai îndrăgosti vreodată, în urmă cu patru ani, în cadrul unui interviu acordat Andreei Esca la Europa FM. Corina Chiriac a adăugat că se simte bine singură și că are alte priorități.

”Am alte priorităţi, muzica. Mă simt bine aşa, ia uitaţi-vă la mine, arăt bine, n-am nici o operaţie estetică, pe căutate. A te îndrăgosti, a iubi şi a face o familie sunt lucruri care nu merg împreună. Sunt Scorpion, sunt lucidă. Muzica mă împlineşte. Am văzut atâtea vieţi distruse din cauza iubirii, încât nu-mi doresc aşa ceva”, a spus atunci Corina Chiriac.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...