Motivul pentru care Cătălin Botezatu vrea să plece definitiv din România. A ales deja o altă țară

Stan Filon 10.05.2022, 11:20

Acum s-a aflat motivul pentru Cătălin Botezatu vrea să plece definitiv din România. Designerul a fost invitat recent într-o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre planurile sale de viitor. Chiar dacă România este locul unde s-a născut și unde a devenit foarte cunoscut, ei bine, Cătălin Botezatu este pregătit să lase totul în urmă și să plece fără să mai privească înapoi. Are planurile făcute!

Care este motivul pentru care Cătălin Botezatu vrea să plece definitiv din România

Cătălin Botezatu este un nume foarte cunoscut în România. A fost fotomodel, este designer vestimentar și se descurcă foarte bine și în emisiunile de televiziune unde participă. Cu toată gloria pe care a cunoscut-o în țara natală, Cătălin Botezatu este pregătit sufletește să lase totul în urmă și să se stabilească peste hotare. Ajuns la vârsta de 55 de ani, Cătălin Botezatu pare că și-a făcut deja planul de pensionare. A stabilit deja locul unde vrea să plece, dar și afacerea pe care vrea să o dezvolte. Așadar, se pare că designerul nostru nu va avea o pensie liniștită, așa cum și-o doresc mulți români, ci va fi în activitate mult timp de-acum încolo.

A vizitat la viața sa foarte multe țări și orașe și a rămas impresionat de multe dintre ele. Ei bine, nimic nu l-a atras însă mai mult decât peisajele din Bali. Acolo a trăit cele mai frumoase momente din viața lui, acolo s-a îndrăgostit iremediabil de natură și de oameni și acolo vrea să se mute definitiv. Și-a făcut deja și planul de afaceri și spune că a făcut deja ceva investiții. Nu știe însă când va pleca. Poate fi la anul, dar la fel de bine poate fi și peste 10 ani, după cum singur recunoaște.

Care este motivul pentru care Catalin Botezatu vrea sa plece definitiv din Romania
Care este motivul pentru care Catalin Botezatu vrea sa plece definitiv din Romania

„Am făcut deja niște achiziții în acest sens”

„Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens, mă voi retrage în Bali. Am spus-o deja. Acolo voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă. Bine, nu știu când. Aș vrea, nu am spus că știu. Aș vrea, poate să fie la anul. Poate să fie peste 10 ani”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Cătălin Botezatu deține mai multe proprietăți peste hotare, printre care se numără și un apartament de 300 de mii de euro în Dubai.

„Este la etajul 54, are un view către ocean, dar și partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară, sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente, aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă”, se lăuda Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Designerul spune că a făcut o investiție foarte bună, deoarece prețurile vor exploda peste ceva timp și în Dubai. Vedeta a spus și pe ce a cheltuit, mai exact cei 300.000 de euro. „Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important, pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extraordinară peste doar câteva luni, sunt ofere de nerefuzat”, a mai spus creatorul de modă pentru sursa mai sus-menționată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...