EXCLUSIV

Motivul pentru care Carmen Brumă și Adina Halas nu fac emisiuni împreună, deși sunt prietene bune. „Au trecut aproape 20 de ani” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 04.03.2023, 13:42

Adina Halas și Carmen Brumă au legat o prietenie pe viață, la emisiunea ”Noaptea Târziu”, în perioada 2000-2002, pe vremea când erau sexy-asistentele lui Mircea Badea. Chiar dacă acum sunt rivale pe micul ecran, prezentând rubrici la Kanal D și la Antena 1, ele nu renunță la ideea de a lucra, cândva, din nou împreună. Adina Halas ne-a vorbit, exclusiv pentru Impact.ro, și despre legătura lor de suflet, aproape unică.

Motivul pentru care Carmen Brumă și Adina Halas nu fac emisiuni împreună

Una dintre cele mai solide prietenii din showbiz este, de departe, cea dintre Adina Halas și Carmen Brumă. S-au cunoscut în urmă cu 23 de ani, la emisiunea ”Noaptea Târziu cu Mircea Badea”, de la Antena 1, și au devenit de nedespărțit, ca două surori.

Adina ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Impactro, despre legătura lor de suflet, care a trecut proba timpului: ”Suntem ca surorile. Probabil sunt multe surori care nu se înțeleg atât de bine ca noi. Copiii noștri se plac și se înțeleg. Eu mă înțeleg bine cu părinții ei, dar și viceversa. Ce avem noi, prietenia noastră, este ceva construit în timp, real, testat de la sine în timp. E minunat să ai în viață câțiva prieteni, de acest fel. Noi suntem clar asta una pentru alta. Am deplină încredere în ea și sunt convinsă că și ea în mine. Relațiile interumane cultivate sunt cele care aduc valoare vieții”.

Motivul pentru care Carmen Bruma si Adina Halas nu fac emisiuni impreuna, desi sunt prietene bune. Au trecut aproape 20 de ani
Motivul pentru care Carmen Bruma si Adina Halas nu fac emisiuni impreuna, desi sunt prietene bune. Au trecut aproape 20 de ani

Carmen Brumă: ”Relația noastră de prietenie este unul dintre lucrurile de care eu sunt mândră”

Au vorbit despre prietenia lor și pe conturile sociale. Iată ce a scris Carmen Brumă, pe Instagram: „Ne-am cunoscut când ea avea 20 de ani, iar eu, 23. Relația noastră de prietenie este unul dintre lucrurile de care eu sunt mândră în viața asta”.

Iar Adina Halas a adăugat: „Ce frumooos! Știu că mă iubești și urăști siropoșeniile. Deci apreciez cu atât mai mult! Șiii… Eu aveam 17 și tu 20. E normal în cuplul nostru eu să fiu aia cu datele și să te bat la cap. Tu le tot încurci!”.

Adina Halas: ”Mulți ne văd împreună, pe un format, dar nu am primit concret o propunere”

Sunt prietene în viața reală, dar iată că pe micul ecran sunt rivale, căci lucrează la posturi concurente. Adina prezintă o rubrică despre vacanțe și secrete de frumusețe, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, iar Carmen Brumă este gazda unei emisiuni cu teme medicale, ”MediCOOL”, de la Antena 1.

Totuși, Adina e convinsă că, undeva, cândva, vor prezenta din nou împreună o emisiune tv: ”Deocamdată, suntem la posturi diferite. Ea, la Antena 1, eu, la Kanal D. Dar, pe viitor, dacă apare un producător cu o idee foarte mișto, în care să ne coopteze, sigur ca da. Au mai fost niște propuneri și idei, dar nu s-au concretizat. Mulți ne văd împreună, pe un format, dar nu am primit concret, o propunere pe care să o analizăm și să ne placă. Nu am mai avut un proiect tv împreună de când făceam matinalul la Realitatea TV. Au trecut aproape 20 de ani de atunci. Am mai avut însă campanii de publicitate împreună, ședințe foto, producții în afară tv, dar nu am mai avut emisiune împreună”, ne-a mai declarat Adina Halas, exclusiv pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...