VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care Busu a refuzat să plece în vacanță cu familia. „N-am mai avut loc în mașină”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 01.09.2022, 17:34
Motivul pentru care Busu a refuzat să plece în vacanță cu familia. „N-am mai avut loc în mașină”. VIDEO EXCLUSIV

Busu, cum îl știe toată lumea pe celebrul actor datorită rubricii Vremea, pe care o prezintă la Pro TV a sărit în sezonul estival peste vacanță. Spune că a fost decizia lui de a nu pleca nicăieri și că nu a fost constrâns de vreun proiect profesional. Florin Busuioc a precizat că are bateriile încărcate, chiar dacă nu a avut concediu.

Actorul se află la al doilea mariaj, Liliana, actuala soție dăruindu-i două fete: Natalie și Catinca. Povestea celor doi de dragoste s-a consumat în două etape. Mai exact, Florin și Liliana s-au cunoscut când ea îi era studentă, așa că el și-a dat demisia și a renunțat să îi mai fie profesor. Ulterior, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și cuplul a luat o pauză de 7-8 ani, după care și-au reluat relația. Florin și Liliana sunt părinții a două fete, actorul mai având din prima căsătorie un băiat.

Florin Busuioc: „Nu am plecat, pentru că nu am vrut să plec”

„Bateriile sunt încărcate, nu am fost în vacanță, dar tot încărcat sunt. Nu am avut nevoie să plec în vacanță, soția mea a fost cu fiică-mea cea mică plecată în Turcia 2 săptămâni, fata cea mare a fost pe la Untold, a mai fost pe la mare, dar eu nu am avut nevoie.

Nu am avut cum să merg, pentru că totul a fost plecare cu o mașină și eu nu am prea mai avut loc acolo în mașina respectivă, nu are importanță, nu am plecat pentru că nu am vrut  să plec”, a declarat, pentru Impact.ro, Florin Busuioc.

A refuzat să se distreze cu o parte din familie în Turcia sau să găsească o soluție de a pleca ulterior acolo. Nu s-a plictisit acasă, dar: „Sincer să fiu e un pic rău așa să fii singur, dar m-am cam obișnuit, nu e grav”, ne-a mărturisit el.

Busu e fan seriale polițiste

Celebrul actor își valorifică la maximum timpul liber. Nu mai are chef să picteze, recunoaște că nu practică vreun sport, principala lui preocupare fiind să scape de surplusul de kilograme, 16 la număr, cu ajutorul unui nutriționist.

„Pictam la un moment dat, dar nu mai. Nu mai ascult nici muzică, mă uit la televizor la seriale polițiste sau la Star Trek pe Netflix, de la The Next Generation încolo. Până la The Next Generation a fost cam vechi așa, fac rebus, citesc, cam atât. Mai gătesc, din când în când, dar nu foarte des. Mă pricep destul de bine. Cel mai bine îmi ies șnițelele de pui cu piure de cartofi”, a precizat, pentru Impact.ro, vedeta Pro TV.

Pregătește un spectacol nou

În această toamnă, actorul Florin Busuioc le dă întâlnire spectatorilor la teatru. Pe lângă „Insomniacii”, actorul are în plan un nou proiect.

„Am cumpărat trei piese din Statele Unite, trebuie să aleg una dintre ele să fac un spectacol cu Gheorghe Ifrim și cu Marius Chivu, cu care mai joc într-un spectacol, Insomniacii, pe care îl jucăm în general la Teatrul Național. Închiriem o sală și jucăm acolo și prin țară. Acum eu sper să ne iasă proiectul acesta, să găsesc între cele trei piese piesa pe care să o facem și să îi dăm drumul”, a adăugat el.

Urmăriți Impact.ro și pe