EXCLUSIV

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță. ”E un pervers”. Ce i-a făcut în direct (Exclusiv)

Stan Filon 22.11.2021, 15:25
Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță. ”E un pervers”. Ce i-a făcut în direct (Exclusiv)

S-a aflat motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță! Prezentatorul de la Pro TV a intrat în ultima perioadă în dispute tot mai dese cu vedete din România. Iată că acum numărul contestatarilor săi s-a mărit și cu numele Biancăi Drăgușanu.

Iată motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu mai vrea să audă de Cătălin Măruță

Cătălin Măruță intră din ce în ce mai des în conflicte cu vedetele din România. S-a certat cu Alex Velea, a intrat în conflict cu Antonia dar și cu Alexandra Stan. Iată că acum lista celor care l-au luat în colimator pe prezentatorul de la Pro TV s-a mărit și cu Bianca Drăgușanu.

Frumoasa mondenă este foc și pară pe Cătălin Măruță și spune că nu va mai merge niciodată în vreo emisiune prezentată de omul de televiziune. Dar de unde a plecat, mai exact, conflictul dintre cei doi? Ei bine, totul a avut loc la ultima ediție unde Bianca Drăgușanu a fost invitata lui Cătălin Măruță.

Bianca Dagusanu nu mai vrea sa auda de Catalin Maruta
Bianca Dagusanu nu mai vrea sa auda de Catalin Maruta

”Îl interesa de unde am eu banii”

Bianca Drăgușanu a spus că a stabilit ceva cu producătorul emisiunii, însă s-a trezit că trebuie să discute multe aspecte din viața ei personală, ceea ce a nemulțumit-o pe mondenă, iar cel care se face vinovat este chiar Cătălin Măruță, la care Bianca se referă ca fiind un ”pervers”.

”E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva. Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta..Facerea de bine e…”, ne-a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru redacția Impact-Playtech.

Bianca Drăgușanu s-a arătat foarte deranjată de întrebările lui Cătălin Măruță legată de veniturile sale. Mondena spune că are carte de muncă de la vârsta de 18 ani și că nu i-a plăcut niciodată să depind financiar de cineva.

”Am avut tot timpul bani”

”Îl interesa de unde am eu banii. Păi eu am carte de muncă de la 18 ani. Mama a fost inspector la Inspectoratul muncii și a avut grijă să am carte de muncă. Am avut tot timpul bani, nu am depins de cineva. Sunt total dezamagită, nu are niciun fel de scrupule”, ne-a mai zis vedeta.

Recent, și Antonia s-a supărat pe Cătălin Măruță. Cântăreața a spus că el caută mereu să facă audiență cu orice preț, însă acest lucru a dus într-un final la denigrarea cuplului Alex Velea-Antonia.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, spunea Antonia pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe