Motivul pentru care ar trebui să verifici întotdeauna camera de hotel pe întuneric. Secretul dezvăluit de o cameristă

Mihnea Tălău 16.11.2022, 13:19
Motivul pentru care ar trebui să verifici întotdeauna camera de hotel pe întuneric. Secretul dezvăluit de o cameristă

Specialiștii din industria hotelieră au dezvăluit ce trebuie să facă oaspeții după ce se cazează în camera de hotel. Un videoclip postat de Halee Whiting, proprietara unei companii de asistență pentru vânzări hoteliere din SUA, a devenit viral după ce a dezvăluit ce se ascunde sub așternuturi.

Ce trebuie să facă oaspeții după ce se cazează în camera de hotel

Ea îi învață pe clienți, în videoclipul care a adunat 5,2 milioane de vizualizări, „cum să cauți gândaci de pat într-un hotel„.

„Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că camera ta este întunecată. Stingeți luminile, închideți orice jaluzele și folosiți lanterna de pe telefon. Și, în timp ce totul este stins, vei veni aici, sub pătură și] vei verifica sub toate pliurile. De obicei, le place să stea în colțuri și în pliuri”, a declarat Whiting.

 

Trăgând înapoi cearșaful și protecția saltelei, Whiting, care lucrează în industria hotelieră de 15 ani, le arată celor care o urmează unde să caute dăunătorii.

„Chiar dacă nu vedeți gândaci, asigurați-vă că verificați dacă există pete. Este ca și cum ar fi pete de sânge, pentru că nici acesta nu este un semn bun”, a continuat ea, potrivit YahooNews.

Nu contează cât de luxos este hotelul

În alte videoclipuri pe TikTok, Whiting continuă să dezvăluie mai multe fapte îngrozitoare despre gândacii de pat. Ea explică faptul că oaspeții trebuie să le verifice pe întuneric, deoarece insectele sunt nocturne și sunt „mai susceptibile de a fi afară și de a-și căuta prada”, pe timp de noapte.

Whiting adaugă, de asemenea, că se pot găsi gândaci de pat în hoteluri de cinci stele și chiar în clădiri noi, în timp ce TikTokerii s-au grăbit să împărtășească propriile povești terifiante.

„Nu contează cât de mult plătești, gândacii de pat iubesc călătorii”, a scris o persoană online. „Realitatea este că sunt autostopiști”, a spus o alta. „Oamenii îi aduc din alte locuri, nu contează cât de luxos este hotelul.”

„Am luat gândaci de pat de două ori și PTSD-ul este o nebunie”, a scris cineva. „Am luat gândaci de pat de la două hoteluri diferite și am ajuns în spital de ambele ori”, a împărtășit altcineva. „Încă mai am coșmaruri până în ziua de azi”.

Unii angajați ai hotelului au venit chiar să detalieze experiențele lor. „Am lucrat la câteva hoteluri scumpe, toate au parte de ele și se întâmplă destul de des”, a declarat o persoană. „Lucrez în controlul dăunătorilor și va șoca oamenii cât de multe camere de hotel au gândaci de pat”, a scris un alt utilizator.

Pentru mulți, amenințarea unei infestări a fost mult prea mare. „Nu am mai călătorit de 15 ani din cauza gândacilor de pat”, a spus cineva. „Odată am fost mâncat de viu, aflând că sunt foarte alergic la ele. Asta m-a speriat pe viață”.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...