Motivul pentru care Antena 1 a mai pierdut un prezentator celebru. „Nu știu nimic sigur”

Andra Daoud 16.02.2022, 17:11
Motivul pentru care Antena 1 a mai pierdut un prezentator celebru. „Nu știu nimic sigur”

Postul de televiziune Antena 1 și-a luat adio în ultimele luni de la câteva nume importante. În timp ce Dan Negru a ales Kanal D, Cosmin Seleși s-a îndreptat către Pro TV, acolo unde a avut prima apariție de Revelion. Recent, i-a ținut locul și lui Cătălin Măruță la emisiune. Ce proiecte urmează pentru celebrul prezentator și ce planuri de viitor are.

Motivul pentru care Antena 1 a mai pierdut un prezentator celebru

La finalul anului 2021, Cosmin Seleși uimea pe toată lumea cu decizia de a părăsi postul Antena 1, după ce a prezentat emisiunea „Te cunosc de undeva” timp de 16 sezoane. El s-a îndreptat către Pro TV, postul la care a devenit cunoscut în ulmă cu mulți ani, și a participat la Protevelion. Recent, Seleși i-a ținut locul lui Cătălin Măruță la emisiune, cât timp acesta se afla în izolare, dar încă nu a bătut palma pentru un proiect tv propriu.

Prezentatorul a declarat că este o perioadă în care se concentrează asupra carierei actoricești și asupra muzicii și că în ceea ce privește televiziunea, este în stand by. El a ținut să menționeze că a ales singur să plece de la Antena 1 și că nu a fost dat afară, așa cum s-a speculat.

Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță, dar momentan nu știu nimic sigur ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață.

În plus, am început să facem filme cu Alin Panc și Văru Săndel și avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în „Pup-o, mă! 2” și la teatru”, a declarat Cosmin Seleşi pentru Click!

 

Motivul pentru care Antena 1 a mai pierdut un prezentator celebru. „Nu știu nimic sigur”
Cosmin Seleși a părăsit Antena 1 la finalul anului trecut

În prezent colaborează cu Teatrul Muzical Ambasadorii

Cosmin Seleși nu neglijează deloc pasiunea pentru actorie, iar de curând a primit o ofertă de a colabora cu Teatrul Muzical Ambasadorii. Actorul, care a devenit cunoscut în urma unor roluri precum cel din serialul „La bloc” (Pro TV) sau „În familie” (Prima TV), a jucat, de-a lungul timpului, în sitcom-uri, dar și în lungmetraje și pe scena de la teatru.

Avea doar 21 de ani când a debutat în filmul „Terminus paradis”, în regia lui Lucian Pintilie. Cel mai recent proiect cinematografic al lui Seleși este comedia „Pup-o, mă! 2”, în care joacă alături de Văru Săndel și Lora. În urmă cu câțiva ani, activitatea sa actoricească a fost recompensată cu un premiu pentru cel mai bun actor, la Sankt Petersburg.

Urmăriți Impact.ro și pe