VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care Andreea Perju refuză roluri în seriale. „Trebuie să fie cu dată fixă”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 20.01.2023, 21:09

Andreea Perju și-a făcut debutul pe micul ecran în serialul „Fetele marinarului”, a mai apărut în „Lecții de viață”, preferând să își canalizeze energia și timpul asupra familiei, proiectelor online și restaurantului cu specific italian, pe care îl deține. Vedeta a explicat, pentru Impact.ro, că preferă să se implice în proiecte TV care nu necesită mult timp pentru filmări, pentru că nu își permite să își neglijeze celelalte activități.

„Mi-a fost foarte greu”

În ultima perioadă, Andreea Perju a făcut mai multe schimbări în viața sa. Vedeta a divorțat de tatăl fiicelor sale, după 13 ani de căsnicie, dar au rămas prieteni și se ocupă împreună de creșterea celor două fete, Mara și Ada. La finalul anului trecut, ea a reușit să își împlinească visul și și-a cumpărat o casă, iar pe plan profesional a mai bifat un succes, trăind bucuria de a fi din nou pe scenă, în fața publicului, într-un spectacol de teatru. Îi e dor Andreei Perju de televiziune?

„2022 a fost un an al schimbărilor în viața mea pe foarte multe planuri. Mi-a fost foarte greu să intru într-un proiect, într-un serial TV având în vedere că fac multe alte lucruri pe lângă. Pentru mine restaurantul este o prioritate în acest moment, dar merg pe proiecte unde știu clar câte zile filmez, nu a la longue”, a declarat, pentru Impact.ro, Andreea Perju.

Andreea Perju
Andreea Perju

Andreea Perju: „Mi-am permis luxul de a lipsi de la restaurant”

Andreea Perju este antreprenor și se ocupă îndeaproape de restaurant, astfel încât să ofere mâncare bună și servicii de calitate oamenilor care ajung în localul ei. Pentru o scurtă perioadă, vedeta a decis să delege din sarcini și să accepte o ofertă, care i-a umplut sufletul de bucurie.

„Și ce am făcut absolut minunat și mă bucur că mi s-a întâmplat asta este că am fost într-un proiect de teatru care a avut foarte mare succes. Și după 7 ani de pauză de teatru mi-am permis luxul – pentru că toate lucrurile sunt cumva aranjate – de a lipsi de la restaurant o lună jumătate plus alte trei săptămâni cât am jucat.

La “Cuibul artiștilor” am jucat piesa “Hernie de disc” – o comedie de situație. S-a jucat cu casa închisă, am jucat foarte intens, pentru că am jucat două spectacole pe zi, timp de 5 zile pe săptămână, doar luni și marți am avut liber. Am avut parte de o echipă de actori tineri, foarte talentați, cu care am reușit să am chimie, pentru că îți mărturisesc că am avut ceva emoții.

În cei 7 ani de pauză am mai făcut televiziune, am tot făcut parte din proiecte de televiziune, dar teatru nu mai făcusem deloc. Ăsta e din nou un mare câștig pentru sufletul meu”, ne-a povestit ea.

Fiica Mara îi calcă pe urme, la capitolul sport

Andreea Perju pune familia pe primul plan și își face timp pentru a petrece suficient timp cu fetele ei. Mara, fata cea mare, este atrasă de baschet, iar Andreea o susține în această alegere, știind câte beneficii aduce sportul atât în privința sănătății, cât și a aspectului fizic. În plus, e bucuroasă că adolescenta nu pierde vremea cu jocuri pe tabletă sau telefon.

„Mara tinde să facă sport de performanță, face baschet de 3 ani, îi place foarte mult. Mă bucur că face sport și alege să facă sport, decât să stea pe gadget-uri și să piardă vremea pe tot felul de aplicații. Sportul mi se pare benefic, și eu am făcut gimnastică ritmică de performanță.

Mara s-a dus înspre cu totul alt sport, diametral opus de gimnastică, dar atât timp cât ea e fericită, cât învață ce înseamnă fairplay-ul și cât se dezvoltă frumos, o susțin în orice alegere pe care o face”, a spus, pentru Impact.ro, Andreea Perju.

Urmăriți Impact.ro și pe