Motivul pentru care Andreea Bănică a avut parte de o replică neașteptată. „Te-ai desfigurat”

Nicu Stan, Diana Alexandra 25.02.2022, 10:57
Motivul pentru care Andreea Bănică a avut parte de o replică neașteptată. „Te-ai desfigurat”

Care este motivul pentru care Andreea Bănică a avut parte de o replică neașteptată. Incredibil de ce este acuzată vedeta. Andreea Bănică a apărut în fața fanilor cu un mare zâmbet pe față, așa cum obișnuiește, însă un internaut a decis să îi strice ziua cântăreței cu un un mesaj răutăcios.

Andreea Bănică, replică neașteptată din partea unui fan. De ce este acuzată vedeta

Andreea Bănică are o comunitate impresionantă de fani în mediul online, acolo unde le împărtășește acestora diverse momente și experiențe, fie ele bune sau mai puțin bune, din viața ei. Cei ce o urmăresc pe Andreea Bănică știu deja că artista spune lucrurilor pe nume de fiecare dată când are ocazia.

Ieri, de Dragobete, sărbătoarea dragostei la români, Andreea Bănică a decis să se aranjeze singură, acasă, fără a mai apela la un machiaj profesional. După lungi momente petrecute în fața oglinzii, artista s-a gândit să le arate rezultatul prietenilor ei virtuali, iar mulți dintre aceștia au apreciat rezultatul obținut.

Andreea Banica s-a amuzat de comentariul rautacios
Andreea Banica s-a amuzat de comentariul rautacios

Cântăreața le-a explicat fanilor cum s-a machiat

În plus, cântăreața le-a povestit prietenilor ei virtuali, pas cu pas, și cum a obținut machiajul pe care-l purta. Astfel, zeci de tinere au fost încântate de acest lucru. Însă, cum se întâmplă tuturor vedetelor, în timp ce primea numeroase complimente pe contul ei personal de Instagram, și-au făcut apariția și haterii.

„Te-ai desfigurat și tu acum ca altele. Arată rezultatul fără filtre dacă tot te lauzi“, i-a scris o internaută cântăreței Andreei Bălan.

Andreea Bănică, neafectată de atac

Astfel, vedeta nu s-a sfiit să le arate celor care o iubesc și o apreciază ce mesaje lasă haterii și nici să se prezinte în fața acestora fără filtre de înfrumusețare, lăsând la vedere adevăratul machiaj făcut  de ea.

Chiar dacă probabil mulți s-ar fi așteptat ca blondina să aibă o reacție urâtă, lucrurile nu au stat deloc așa. Andreea Bănică nu s-a lăsat afectată de mesajul ranchiunos și a ales să nu-și strice ziua pentru un astfel de comentariu.

Cântăreața s-a amuzat de comentariul prietenei virtuale

În plus, cântăreața s-a amuzat, spunându-le fanilor că nu este prima dată când primește comentarii răutăcioase de la această internaută. „A apărut din nou. A revenit Renata!“, a replicat Andreea Bănică.

Pe de altă parte, Andreea Bănică a avut parte de un episod neplăcut la sfârșitul anului trecut, când a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Soțul vedetei, Lucian Mitrea, spunea atunci că artista a ajuns de urgență la doctor pentru că o durea foarte tare partea stângă a gâtului. De cum a ajuns la camera de gardă, cântăreața a fost pusă pe perfuzii.

Urmăriți Impact.ro și pe