Motivul pentru care Andreea Bălan nu mai cântă pe litoral. Vedeta, dată de gol de Mihai Trăistariu

Stan Filon 07.07.2022, 15:07

Andreea Bălan a renunțat să mai cânte pe litoral, cel puțin anul acesta. Cântăreața a plecat la „America Express”, emisiunea de la Antena 1, împreună cu fosta sa colegă de trupă, Andreea Antonescu. Mihai Trăistariu a dat-o de gol pe Andreea Bălan, în exclusivitate pentru EGO.ro, și a spus de ce nu mai vrea blondina să concerteze pe litoral. De cealaltă parte, Trăistariu a mărturisit că are spectacole în fiecare seară, la malul mării.

Motivul pentru care Andreea Bălan nu mai cântă pe litoral

Mihai Trăistariu a oferit recent un interviu în care a recunoscut că face în continuare bani pe litoral. Aleargă toată noaptea de la o terasă, la alta, însă a recunoscut cu mâna pe inimă că ajunge acasă în fiecare zi cel puțin 1000 de euro. În plus, Mihai Trăistariu este printre singurii artiști din România care și-a păstrat niște tarife modeste. Spre deosebire de alți artiști români, care cer chiar și zeci de mii de euro pentru un concert, Mihai Trăistariu cere 1500 de euro pentru un concert, dar se mulțumește chiar și cu 300 de euro, pentru a cânta două-trei melodii la un spectacol. În plus, recunoaște că are multe astfel de contracte în fiecare zi, pe litoral.

„Pentru un concert de 45 minute, la zilele orașelor sau la nunți eu iau 1.500 de euro. Însă, la terase, la resorturi și la teatrele de vară, sumele sunt foarte mici, de 200-300 de euro. La teatrele de vară se pun câte 20 de artiști pe un afiș, cânți 2-3 melodii, și iei tot cam așa, în jur de 200 de euro. Dar nici nu încap mai multe piese, căci spectacolul s-ar lungi la zece ore. La terase, mă înțeleg cu omul, îi cânt 20 de minute și îmi dă vreo 300 de euro. Pentru că locuiesc în Constanța, mi-am făcut o încrângătură, am vreo 15-16 locuri unde cânt toată vara. Andreea Bălan zicea că pe Litoral faci doar bani de semințe, dar eu tot vin seara acasă cu câte 1.000 de euro, din trei locuri, deci, se poate”, a mărturisit Mihai Trăistariu pentru EGO.ro.

Motivul pentru care Andreea Balan nu mai canta pe litoral
Motivul pentru care Andreea Balan nu mai canta pe litoral

Trăistariu face bani și din turism

Mihai Trăistariu face bani frumoși și din turism. Are cinci apartamente în Mamaia, pe care le închiriază turiștilor.Nici aici nu se zgârcește și se gândește și la oameni. Dacă în blocul său sunt vecini care cer 500 delei pe noapte pentru a închiria apartamentul, iată că Mihai Trăistariu a ieftinit tarifele și solicită 350 de lei pe noapte. Astfel, artistul câștigă din închirieri 1750 de lei pe zi.

„Am scăzut prețurile vara aceasta, cu vreo 100 de lei. În lunile iulie și august, prețul este de 350 de lei pe noapte, în condițiile în care în același bloc proprietarii închiriază și cu peste 500 de lei pe seară. Vine lumea la mine”, a mai spus Mihai.

De cealaltă parte, Andreea Bălan și Andreea Antonescu speră să dea marea lovitură la „America Express”, emisiunea de la Antena 1. Cele două artiste au plecat la drum, unde vor avea doar un dolar pe zi pentru a se descurca cu mâncarea, drumul și cazarea. Condițiile sunt grele, dar Săndel Bălan a spus că are încredere în fiica sa, dar și în Andreea Antonescu. Dacă vor câștiga marele premiu, cele două vor avea de împărțit suma de 30.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe