EXCLUSIV

Motivul pentru care Andreea Antonescu fuge la soțul din America. Nu mai ține cont nici că sunt în divorț: „Nu suport”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 07.12.2021, 18:28

Artista se află în proces de divorț de încă soțul său, Traian Spak, de ceva timp, dar acesta nu s-a finalizat nici până astăzi. Mai mult, Andreea are în plan să petreacă Sărbătorile peste Ocean, aceasta mărturisindu-ne, totodată, că nu e obișnuită cu iernile din România și că nu acceptă ideea de a-și înnoi garderoba și cu haine groase.

Andreea Antonescu pleacă în America, la tatăl fetiței ei

Andreea Antonescu știe ce-și dorește în această perioadă, dar în același timp nu-și poate face încă niciun plan concret, dat fiind faptul că are ceva contracte pentru a cânta de Revelion, rămase însă în stand-by, din cauza pandemiei. Artista ar vrea să plece în America, cu fiica sa, la tatăl copilei, cu care se află în divorț, imediat ce aceasta ia vacanță, dar nu-și poate lua biletele de avion, până nu va afla concret
dacă va cânta sau nu în ultima noapte a anului.

Totul depinde dacă se materializează sau nu concertele de Revelion. Toți suntem în stand by, ar urma să cânt în zona Brașovului. Îmi doresc să ajung în Statele Unite, mai ales că în vară nu m-am mai putut duce. Depinde de programul de Revelion. Dacă nu avem concerte, plec înainte, dacă avem plec după aia. Sienna oricum va merge cu mama.

Mă depășește situația. Nu-mi dau seama ce e mai bine, să rămân aici pentru concerte sau să plec acolo… Dar le aranjează universul. Restricțiile ne încurcă și nouă programul, dar nu avem ce face. Am mai avut concerte singură, dar private, a declarat artista pentru impact.ro.

Motivul pentru care Andreea Antonescu fuge la soțul din America. Nu mai ține cont nici că sunt în divorț: ”Nu suport”. EXCLUSIV
Motivul pentru care Andreea Antonescu fuge la soțul din America. Nu mai ține cont nici că sunt în divorț: ”Nu suport”. EXCLUSIV

Refuză să-și cumpere haine groase

Artista nu a ascuns faptul că în garderoba sa nu se găsesc și haine groase, de iarnă, asta și pentru că de fiecare dată, în acest sezon, era plecată din țară. Andreea a mai povestit că din acest motiv, amicii săi s-au amuzat pe marginea faptului că, recent, a mers la munte fără a avea măcar o geacă mai groasă cu ea.

Nu-mi place frigul, nu am haine groase pentru perioada asta pentru că am fost mai mult plecată. Am ajuns la munte și râdeau prietenii de mine că nu am geacă groasă. Nu sunt obișnuită cu iernile de aici, dar nici nu-mi place. Aș putea să-mi iau haine groase, dar parcă nu aș putea să mă acomodez cu ideea, nu vreau să mă supun vremii. Nu suport, am vreo două-trei paltoane, e maximum ce pot pune pe mine. În rest numai gecuțe din piele… Am vreo zece fulare, dar nu folosesc niciodată niciunul.

Recunoaște că nu face mâncare

Andreea ne-a mai spus că nu obișnuiește să gătească, asta și din cauza programului său foarte încărcat.

Nu gătesc, în general, face mama. O ajut cât pot, dacă sunt nevoită, o fac pentru Selena. Sunt plecată de dimineața până seara, ar fi culmea să mă apuc să fac ciorbă la miezul nopții. Mă trezesc la 08.00 dimineața mereu și ajung acasă la ora 22.00. Am tot felul de înâlniri, contracte, filmări, a adăugat artista.

De Revelion, aceasta a filmat deja, și va putea fi văzută, potrivit propriilor sale mărturisiri, la Antena 1 și la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe