Motivul pentru care Andra nu apare niciodată în costum de baie. Artista a făcut mărturisirea uimitoare

Iancu Andreea 08.07.2020, 14:30

Este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, apreciată în special pentru calitățile sale muzicale. Vocea Andrei este un inconfundabilă, iar piesele lansate ajung rapid hit-uri. Cu toate acestea, vedeta este și extrem de discretă și modestă cu viața sa privată. Soția lui Cătălin Măruță, de exemplu, nu obișnuiește să apară în costum de baie. Motivul este unul cât se poate de personal.

Nu își dezvăluie trupul în costum de baie

Andra și Cătălin formează un cuplu din 2008, cei doi având și o familie frumoasă alături de micuții David și Eva. Deși relația celor două vedete este mereu în atenția presei, aceștia nu au fost protagoniști ai scandalurilor. Totodată, ei au reușit să își păstreze o imagine de oameni cu suflet frumos, axați pe viața profesională și de familie.

Pe de altă parte, Andra este o femeie frumoasă, o mămică de invidiat și mai ales un artist talentat. Iar milioanele de fani din țară și din afara ei sunt o dovadă clară. Cu toate acestea, artista își păstrează anumite părți în intimitate. În ciuda faptului că mulți sunt curioși să o vadă și în ipostaze mai sexy, Andra este discretă. Artista nu apare niciodată în costum de baie, așa cum multe alte vedete o fac. Chiar și în cazul pozelor de la mare, Andra își păstrează ținutele obișnuite, având corpul acoperit.

Motivul este unul care îi aparține Andrei în totalitate. Astfel, prezentă într-o emisiune TV, cântăreața a dezvăluit de ce a ales să nu își dezgolească trupul. Andra consideră nepotrivită o astfel de ținută, în special având un public format din mulți copii, dar și de milioane de fani.

În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!, a declarat Andra, conform unica.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...