Motivul pentru care Anamaria Prodan a apărut în presa din Marea Britanie. Cum au numit-o englezii pe vedetă

Andra Daoud 02.07.2022, 14:31
Motivul pentru care Anamaria Prodan a apărut în presa din Marea Britanie. Cum au numit-o englezii pe vedetă

Anamaria Prodan este într-o formă de zile mari, iar cine o vede alături de fiicele sale ar putea spune că sunt de aceeași vârstă. Impresara nu se sfiește să își pună în valoare calitățile fizice, în fotografii pe rețelele sociale, iar unele dintre aparițiile ei au atras atenția presei internaționale. Cum a fost numită impresara de către tabloidele britanice și ce au scris jurnaliștii englezi despre averea ei.

Anamaria Prodan a apărut în presa din Marea Britanie

Anamaria Prodan ține primele pagini ale ziarelor din România de aproximativ un an, de când a anunțat că divorțează de Laurențiu Reghecampf. Impresara le-a atras atenția și jurnaliștilor străini, care i-au dedicat recent un articol. Presa din Marea Britanie, mai exact publicația dailystar.co.uk, a scris un amplu material despre averea Anamariei Prodan.

Nici fotografiile din mediul online ale vedetei nu au fost trecute cu vederea, iar presa britanică a numit-o „cel mai sexy impresar de fotbal din lume”. Impresara a slăbit foarte mult în ultimii ani și a apelat la câteva intervenții estetice care o fac să arate cu 20 de ani mai tânără. Recent, ea și fiica ei cea mică, Sarah, s-au fotografiat la piscină, ambele purtând același model de costum de baie. Ziariștii englezi i-au dedicat un articol în care au scris despre averea impresionantă adunată de Anamaria Prodan din fotbal.

„Anamaria Prodan, supranumită cel mai sexy agent de fotbal din lume, are o avere netă de peste 100 de milioane de lire sterline, mai mare decât cea a lui Harry Kane, talismanul clubului Tottenham Hotspur”, au relatat jurnaliștii englezi.

Motivul pentru care Anamaria Prodan a aparut in presa din Marea Britanie. Cum au numit-o englezii pe vedeta
Anamaria Prodan si-a cucerit fanii cu o poza la piscina

Averea Anamariei Prodan, subiect controversat

În momentul în care a anunțat că divorțează de Laurențiu Reghecampf, presa a început să speculeze pe marginea averii pe care cei doi o au de împărțit. Anamaria Prodan a pus punctul pe „i” și a declarat că mare parte din banii pe care îi are sunt moșteniți de la mama sa, iar aceștia nu vor fi împărțiți la partaj.

Pe lângă impresariat, activitate care i-a adus comisioane frumoase în conturi, Anamaria Prodan s-a implicat în numeroase alte afaceri care i-au sporit veniturile. În urmă cu doi ani, Anamaria Prodan a câștigat un comision de 1 milion de euro, din transferul lui Nicolae Stanciu la Anderlecht. Spune însă că fotbalul este un hobby pentru ea și că alte activități îi aduc bani mai mulți, de fapt.

„Am afaceri în mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în modă, în televiziune și am investit și în cryptomonede. Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Am evoluat. Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine.”, declara Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă pentru capital.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe