Motivul pentru care Ana Bogdan, sexy-tenismena României, s-a despărțit de iubit. „Asta ne-a distrus”

Marian Cărăvan 22.04.2020, 15:17
Motivul pentru care Ana Bogdan, sexy-tenismena României, s-a despărțit de iubit. „Asta ne-a distrus”

Povestea de iubire dintre sexy-tenismena României, Ana Bogdan, și Norris Mărgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, s-a încheiat după trei ani. Depărțirea șoc s-ar fi produs de ceva timp, dar s-a aflat abia de Paște.

Motivul pentru care Ana Bogdan, sexy-tenismena României, s-a despărțit de iubit. „Asta ne-a distrus”

Nimic nu prevestea finalul a ceea ce părea o relație solidă, începută în 2017, și care urma să se finalizeze cu o căsătorie. Frumoasa Ana Bogdan, o cunoscută jucătoare din circuitul profesionist de tenis, locul 92 WTA, legitimată la CSA Steaua, și Norris Mărgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv s-au logodit pe 29 aprilie 2017 și păreau un cuplu indestructibil. Mai ales că Norris o însoțea pe Ana la turneele la care participa, fiind alături de iubita sa și încurajând-o mereu. Ei bine, tocmai acesta pare să fi fost una dintre cauzele care au dus la ruperea relației. Explicația a oferit-o chiar Norris Mărgeanu.

„Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat 3 ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri.

Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate». La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă.

E important ca sportivul să fie în timpul competiției cu persoane care nu sunt implicate emoțional și care sunt acolo pentru a face ceea ce e de făcut. Consider cu tărie că nu părinții trebuie să meargă cu sportivii la întreceri sportive. Nu părinții, nu iubiții, nu soții”, a declarat Norris Măgeanu, la GSP Live.

Norris Mărgeanu și Ana Bogdan s-au logodit în 2017

Norris Mărgeanu, un playboy autohton

Președintele FRAS are o listă lungă de cuceriri, printre poveștile sale de iubire până la Ana Bogdan numărându-se cele cu Lorena, sora fotomodelului Catrinel Menghia, de care s-a despărțit după o relație de aproape 5 ani, și cu Mădălina Nicolescu, fiica lui Constantin Nicolescu, președintele Consiliului Județean Argeș. Pe lângă acestea, Norris Nicolescu este tatăl unei fiice, Rianna, din relația cu prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă.

Ana Bogdan (27 de ani) și Norris Mărgeanu (44 de ani) nu mai formează în prezent un cuplu. Conform unor surse apropiate celor doi, despărțirea s-ar fi produs chiar de la finalul lunii martie.

Deși nu au anunțat public, există însă toate semnele că drumurile lor s-au despărțit. Dacă Norris Măgeanu și-a actualizat statusul la Facebook din „într-o relație” în „singur”, Ana a șters toate fotografiile de pe Instagram în care era alături de fostul ei logodnic. În plus, aceasta nu mai poartă inelul de logodnă, iar o fotografie postată pe 8 aprilie este mărturie.

Urmăriți Impact.ro și pe