Motivul neașteptat pentru care Gâdea a dat-o afară, de fapt, din emisiune pe Diana Şoşoacă: “E neplăcut asta la o doamnă”

Ana Anitoiu 26.01.2021, 12:12
Motivul neașteptat pentru care Gâdea a dat-o afară, de fapt, din emisiune pe Diana Şoşoacă: “E neplăcut asta la o doamnă”

Mihai Gâdea a dat-o afară pe Diana Șoșoacă din emisiunea sa, ”Sinteza Zilei”. Motivul a fost neașteptat. Moderatorul de la Antena 3 i-a făcut un reproș senatoarei partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), în direct. Înainte de a părăsi platoul de televiziune, avocata devenită politician s-a apărat cu o replică acidă.

Ce a făcut Diana Șoșoacă, înainte ca Mihai Gâdea să o dea afară din emisiune

Diana Șoșoacă a părăsit platoul ”Sinteza Zilei”, în timpul unei pauze publicitare, după ce a avut un schimb de replici cu moderatorul Mihai Gâdea și jurnalistul Mirel Curea, invitat la emisiune. Senatoarea AUR l-a întrebat pe jurnalist cine își asumă răspunderea dacă apar reacții adverse în urma vaccinării anti-COVID-19. ”Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu”, i-a răspuns el.

În plus, Diana Șoșoacă l-a întrerupt de mai multe ori pe Mirel Curea, cu diverse întrebări. Ea și jurnalistul s-au mai contrazis și cu alte ocazii pe tema vaccinării. La un moment dat, senatoarea AUR i-a întors spatele jurnalistului și i-a întrebat pe medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler, prezenţi și ei la emisiunea ”Sinteza Zilei”, dacă mai există gripă.

Motivul neasteptat pentru care Gadea a dat-o afara, de fapt, din emisiune pe Diana Sosoaca E neplacut asta la o doamna
Diana Sosoaca

Motivul pentru care Mihai Gâdea a dat-o afară, de fapt, pe Diana Şoşoacă

Deranjat de comportamentul Dianei Șoșoacă, moderatorul Mihai Gâdea i-a atras atenția senatoarei AUR. ”Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”, i-a spus el.

”Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”, a fost replica Dianei Șoșoacă, pe un ton ridicat.

Diana Șoșoacă, acuzație în emisiunea lui Mihai Gâdea

În urma acestui schimb de replici, Mihai Gâdea a atenționat-o pe Diana Șoșoacă să respecte dialogul, pentru că altfel îi va opri microfonul. Nici această replică a moderatorului TV n-a rămas fără un răspuns din partea senatoarei AUR.

Mai exact, după ce s-a văzut admonestată de Mihai Gâdea în direct, la emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, Diana Șoșoacă a acuzat că a fost ”victima unui abuz psiho-emoţional”. După ce a revenit, în urma unei pauze de publicitate, moderatorul TV a anunțat că senatoarea AUR a părăsit platoul emisiunii, potrivit antena3.ro.

Ce avere are senatoarea Diana Șoșoacă

Recent, Diana Șoșoacă a trebuit să își publice declarația de avere. La capitolul financiar, senatoarea AUR nu stă rău deloc. Dincolo de câteva locuințe și terenuri, avocata care a intrat în politică se bucură de o moștenire frumoasă și de o sumă considerabilă pe care o păstrează în mai multe conturi bancare.

Conform declarației de avere pe care a depus-o, senatoarea AUR are trei locuințe. Dintre acestea, două sunt apartamente, iar cealaltă este, de fapt, o casă de vacanță. La acestea se adaugă patru terenuri. Mai mult, avocata are obiecte de valoroase. Mai multe detalii despre averea Dianei Șoșoacă, AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI