Motivul invocat de Rona Hartner pentru divorțul de soțul ei. ”Ne-a pus și nouă capac”

Iancu Andreea 14.05.2021, 13:51
Motivul invocat de Rona Hartner pentru divorțul de soțul ei. ”Ne-a pus și nouă capac”

Rona Hartner a anunțat divorțul de soțul ei, cu lacrimi în ochi și emoție în glas, după ce ambii au împărtășit bune și rele, timp de trei ani minunați, împreună. Vedeta a încercat să păstreze în intimitate întreaga situație, însă a dezvăluit că ea și Herve Camilleri sunt separați de o lună și jumătate. Mărturisirile artistei sunt extrem de emoționante, Rona încercând cu dificultate să își stăpânească lacrimile în timpul interviului televizat în care vorbește inclusiv despre motivul care a dus la despărțire.

Rona Hartner a vorbit despre divorțul de soțul ei. Care este motivul care stă la baza separării

Cunoscută pentru nonconformismul său debordant, Rona Hartner este o femeie care reușește mereu să aducă zâmbetul pe buze în jurul său. Deși a trecut prin probleme grave de sănătate, învingând într-un final o formă de cancer, artista pare să fie urmărită de ghinion. Recent, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, Rona Hartner a vorbit pentru prima oară despre divorțul de soțul ei, DJ-ul francez Herve Camilleri, de care este separată deja de o lună și jumătate. După trei ani frumoși în care au trăit momente unice și s-au sprijinit reciproc, cei doi parteneri au decis să pornească pe drumuri separate. Mai în glumă, mai în serios, artista a precizat faptul că pandemia de coronavirus a contribuit la despărțirea cuplului.

Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul. Ideea e următoarea, nu o să dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat. Deci n-o să afle nimeni niciodată nimic. Singura chestia e că dacă asta e singura soluție, asta e, e singura soluție și atât. Ne-am separat deja. De o lună jumate suntem separați. Am păstrat casa, era pe numele meu și atât, gata, nu mai dau altă declarație, a spus Rona Hartner la Pro TV.

Motivul care a dus la divorțul dintre Rona Hartner și soțul ei
Rona Hartner și soțul său, Herve Camilleri

„De Paște nu am fost împreună”

Printre lacrimi, artista a recunoscut faptul că nici sărbătoarea Paștelui nu a fost celebrată în cuplu. Credincioasă de fel, Rona a vorbit cu emoție despre întreaga perioadă a Postului Mare, în care a fost nevoită să fie puternică pentru a trece peste despărțirea de partenerul său.

De Paște nu am fost împreună. A fost un Post mai dificil și cred că misiunea pe care o aveam împreună avea nevoie de noi să fim un pic mai puternici și poate că nu am fost, așa că eu continui această misiune, pentru că eu consider că Dumnezeu mă iubește foarte tare, dar asta e situația. Drumurile noastre s-au despărțit, a continuat ea.

Care este starea de sănătate a cântăreței. Cum a afectat-o divorțul

După o perioadă în care s-a luptat cu cancerul, Rona Hartner este nevoită să mai treacă printr-o cumpănă. Artista a mărturisit că analizeze sale sunt bune, se bucură că nu s-a infectat cu coronavirus, însă din punct de vedere psihic a resimțit separarea de Herve, fostul său soț. Totuși, vedeta trăiește cu speranța în Dumnezeu, pe care îl invocă de fiecare dată când se confruntă cu dificultăți.

Sunt bine, cu analizele sunt impecabil, coronavirusul nu m-a lovit, am o imunitate extraordinară, iar psihologic, dacă nu am vorbit o lună și jumătate despre această chestie, înseamnă că a fost destul de greu, dar cred în continuare că Dumnezeu e acea lumină în întunericul vieții noastre și că oamenii au atât de multe probleme, încât nu e cazul să mai vorbesc și eu despre problemele mele. Sunt o persoană un pic mai pudică și nu-mi place să povestesc oamenilor când sunt chestii mai grele, prefer să nu apar, să nu am apariții.

De aia lumea nu prea m-a mai văzut pe Facebook. Acum am depășit momentul, pentru că pentru mine în continuare viața continuă cu Iisus Hristos. 10 ani am stat singură, 3 ani am fost cu Herve. 3 ani foarte frumoși cu 3 proiecte muzicale care vor fi lansate în vara aceasta și eu îmi continui drumul. Am rămas prieteni, pentru că atunci când e o evidență că ceva nu merge, nu are sens să… Suntem creștini. Eu îl binecuvântez, el mă binecuvântează, dar suntem separați, a mai transmis vedeta.

Motivul care a dus la divorțul dintre Rona Hartner și soțul ei
Artista a reușit să învingă cancerul

„Trebuie să mă pun eu pe locul doi, nu contează ce simt eu”

Nicio despărțire nu este ușoară sau plăcută, însă este nevoie ca fiecare să încerce să își găsească puterea pentru a depăși impasul. Rona Hartner are un ajutor de nădejde în fiica sa, pentru care este pregătită să facă orice sacrificiu, inclusiv să renunțe la suferința sa și să fie atentă la nevoile copilei. Totodată, vedeta a vorbit printr-o metaforă despre motivele care au dus la separare, comparând căsnicia cu Herve cu o călătorie pe mare, într-o barcă.

Mi-am dat seama că acum trebuie să mă pun eu pe locul doi, nu contează ce simt eu, nu contează ce-mi trece prin cap, eu nu am voie să am vreo cădere, important e să fiu alături de fată. Ea e viitorul, eu am trăit ce viață am vrut, iar acum e normal să mă pun pe locul 2. Eu sunt fericită, pentru că atunci când crezi în Dumnezeu ești fericit, n-ai de ales. Ce-mi lipsește în viață? Iisus e lângă mine, toate problemele se vor rezolva. Căsătoria e doar un plus, iar dacă întâmplător nu e chiar așa cum ai crezut.

Persoanele când traversează o mare împreună pe o barcă, ăsta e cuplul pentru mine, și uneori ajungi pe malul mării și barca e praf, dar oamenii mai sunt în picioare, dar parcă proiectul n-a mai ținut. La prima căsătorie am simțit că primul soț a sărit din barcă, m-a lăsat să vâslesc singură, dar aici nu a fost așa. Am ajuns amândoi la același liman, am trăit proiecte extraordinare, dar nu mai era barca. Au fost 3 ani de foc de artificii. Dacă aveam un copilul împreună, dar uite, la ora actuală, am fost un cuplu foarte prolific. Am făcut 3 albume, vreo 60 de concerte online. Nu fac nicio declarație, pentru că la ora actuală toată lumea se afișează cu rufele familiei, a concluzionat aceasta.

Motivul care a dus la divorțul dintre Rona Hartner și soțul ei
Artista, alături de fiica ei, Sumalya

Artista a decis să facă o declarație video, pe contul său de Youtube

După apariția televizată, Rona Hartner a decis să aducă lămuriri cu privire la dezvăluirile despre divorțul de soțul ei și astfel a postat un clip în care explică mai multe detalii despre despărțire. Cântăreața recunoaște că ea și partenerul său s-au confruntat cu unele probleme în timpul proiectului pe care îl aveau împreună, iar acestea s-au transformat în conflicte.

Singura declarație despre relația noastră este că la un moment dat am început să lucrăm împreună la acest proiect, la misiunea noastră să îl anunțăm pe Iisus prin muzică și la un moment dat a fost foarte greu. A fost foarte greu de purtat această misiune și ea a adus pentru noi o formă de conflicte interioare, parcă ne-a dus la capătul limitelor noastre. Și de aceea n-am să reproșez nimic lui, decât am să reproșez mie și lui 50 și 50 la sută din greșeală.

Pentru că într-un divorț, amândoi oamenii sunt responsabili și fiecare ar fi putut să facă mai bine. Dar, la un moment dat ori nu mai poți, ori simți că relația te duce pe un drum greșit. Noi, la un moment dat simțeam că ne pierdem identitatea. Deci, e cam greu să fii într-un cuplu când simți că nu te poți împlini cu adevărat. Nu voi vorbi niciodată urât despre Herve, a menționat artista, pe canalul său de Youtube.

Totodată, vedeta a recunoscut că a trecut printr-o perioadă dificilă în cele aproape două luni de la despărțire, toți membrii familiei sale fiind afectați de veste. Deloc ușor să o ia de la capăt, Rona mărturisește că s-a simțit orfană după ce partenerul său a ieșit din proiectul pe care îl gestionau împreună.

A fost o perioadă foarte confuză și trebuie să recunosc că suntem foarte afectați toți când se termină o relație. Deci nu ai cum să te comporți ca înainte, mai ales că ceea ce este cel mai greu când o relație se termină este că eu și Herve aveam un proiect, care se numea „Missionary love”. O data cu relația am pierdut și acest proiect. M-am simțit orfană de proiecte și m-am simțit ca și cum trebuie să încep totul de la zero, a recunoscut Rona.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...