Motivul halucinant pentru care văduva lui Victor Socaciu l-ar fi ţinut departe pe artist de fiul său, Victoraș. Situaţia, una tragică (exclusiv)

Nicu Stan 06.01.2022, 08:47
Motivul halucinant pentru care văduva lui Victor Socaciu l-ar fi ţinut departe pe artist de fiul său, Victoraș. Situaţia, una tragică (exclusiv)

Acesta este motivul halucinant pentru care văduva lui Victor Socaciu l-ar fi ţinut departe pe artist de fiul său, Victoraș. Situaţia este chiar una tragică. Victoraș, fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu și-a văzut tatăl pentru ultima oară în urmă cu circa două luni, la vila sa din Cornu, Prahova. Atunci, cântărețul i-a dat bani de buzunar, așa cum obișnuia mereu să o facă când se întâlneau.

Victor Socaciu s-a îndepărtat de fiul său din cauza soției sale. De ce îi era frică Brândușei Simion

Victor Socaciu se găsea rar cu fiul său Victoraș, băiat rezultat din căsătoria cu Marina Almășan. Însă, atunci când se vedeau cântărețul mereu îi dădea bani. Banii erau dați pe ascuns, fără știrea nevestei artistului, Brândușa Simion.

De asemenea, artistul i-ar fi plătit cu greu pensia alimentară fiului său, Victoraș, mandatele fiind trimise de cele mai multe ori de pe numele soției sale, Brândușa Simion. Văduva lui Victor Socaciu l-ar fi ţinut departe pe artist de fiul său.

Victoras Socaciu primea bani de la tatal sau, insa fara stirea sotiei acestuia
Victoras Socaciu primea bani de la tatal sau, insa fara stirea sotiei acestuia

Victor Socaciu își iubea fiul

„Victor s-a întâlnit ultima oară cu tatăl său în urmă cu aproximativ două luni, la vila acestuia de la Cornu. Nu de puține ori îi dădea bani, fără să știe nimeni. Victor își iubea fiul.

Nu mai avea nicio restanța cu plata pensiei alimentare, pe care o achitase cu câțiva ani în urmă. Multe dintre mandate erau trimise, nu știu din ce motive, de pe numele soției sale”, ne-a declarat sursa citată, scrie playtech.ro.

Victor Socaciu, divorț cu scandal de Marina Almășan

Marina Almășan și Victor Socaciu s-au despărțit după 16 ani de căsnicie, în 2012, iar la vremea aceea s-au acuzat reciproc de infidelitate. Cei doi s-au certat prin tribunale, și-au aruncat vorbe grele, iar fiul lor, Victoraș, pe când avea doar 16 ani, își dădea tatăl în judecată, pentru plata pensiei alimentare.

Fiul lui Victor Socaciu este devastat de pierderea tatălui său, mai ales că acesta îl asigurase că nu suferă de nimic grav, în urma unei discuții pe care o avuseseră la telefon cu 3 săptămâni înainte de moartea artistului.

Victoraș credea că tatăl lui o să fie bine

„Am vorbit cu el când era în spital și mi-a spus că nu e nimic grav. Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie”, a declarat Vitoraș Socaciu la Antena Stars.

Vizibil afectat, la priveghi, Victoraș a adus o chitară și a stat minute bune în fața sicriului cu trupul neînsuflețit al părintelui său, plângând.

Victor Socaciu vroia să se împace cu Marina Almășan

Apropiatul familiei a mai spus pentru sursa citată mai sus că Victor Socaciu ar fi vrut să facă pace cu Marina Almășan de dragul lui Victoraș, însă Brândușa Simion s-a opus. Care era motivul halucinant al acesteia?

Brândușa Simion l-ar fi ținut departe pe Victor Socaciu de fiul său, pentru ca acesta să nu devină motivul de împăcare al artistului cu fosta soție.

Urmăriți Impact.ro și pe