Motivul ciudat pentru care doi miri şi-au dat foc în timp ce mergeau spre altar. Imaginile fac înconjurul lumii. Video

Badea Violeta 25.05.2022, 16:01
Motivul ciudat pentru care doi miri şi-au dat foc în timp ce mergeau spre altar. Imaginile fac înconjurul lumii. Video

Și când crezi că le-ai văzut pe toate, apare un cuplu din Statele Unite care își dă foc în timp ce se îndreaptă spre altar. Pare o glumă, dar este cât se poate de adevărat. Ambyr Bambyr Mishelle și mirele ei, Gabe Jessop, au decis să-și dea foc chiar în ziua în care a avut loc cel mai important eveniment din viața lor. De ce au luat această decizie veţi afla din rândurile următoare!

Doi miri și-au dat foc în timp ce se îndreptau spre altar

Toate persoanele își doresc ca nunta lor să fie de poveste, memorabilă și impresionantă. Unii chiar încearcă să-și bucure și să-și încânte invitații, organizând petreceri fastuoase, precum și nunți cu destinații.

Cu toate acestea, cuplul american despre care vom vorbi a mers mai departe și a inclus o cascadorie scandaloasă la nunta lor, lăsând pe toată lumea cu gura căscată.

Potrivit WFMY News 2, doi tineri căsătoriți și-au dat foc la propriu spre altarul din Utah unde s-au căsătorit. La ieșirea de la ceremonie, majoritatea cuplurilor sunt împroșcate cu confetti sau orez de către invitații lor. Cascadorii profesioniști Gabe Jessop și Ambyr Bambyr, pe de altă parte, au văzut o oportunitate unică de a îmbina munca cu plăcerea.

Cei doi miri s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Hollywood, au lucrat la proiecte cinematografice de anvergură, precum Yellowstone și Hereditary.

Imaginile cu cei doi miri cuprinși de flăcări au făcut furori pe internet

În imaginile publicate pe rețelele sociale, Ambyr Bambyr Mishelle poate fi văzută purtând un buchet înflăcărat care se întinde rapid pe spatele miresei și mirelui, care continuă să mărșăluiască, făcând cu mâna către invitații extaziați.

În tot acest timp, cei doi amorezi rămân calmi și își văd de drum. În cele din urmă, însă, ei îngenunchează la pământ și lăsă doi bărbați cu extinctoare să stingă flăcările.

Trebuie ținut cont de faptul că cei doi soți sunt adevărați profesioniști extrem de pregătiți și în niciun caz nu ar trebui ca acest lucru să fie încercat de oricine acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...