Motivul care a produs ruptura între Meghan Markle și familia Prințului Harry. Gestul pentru care fosta actriță va fi aspru criticată

Diana Radu 25.11.2019, 17:07
Motivul care a produs ruptura între Meghan Markle și familia Prințului Harry. Gestul pentru care fosta actriță va fi aspru criticată

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle se află într-o situație delicată după ce doi au povestit cu sinceritate în documentarul ”Harry & Meghan: An African Journey”, tot ceea ce gândesc. Drept urmare, ducii de Sussex au fost izolați de toți ceilalți membri ai familiei regale.

Prințul Harry și Meghan Markle, izolați de membrii Casei Regale Britanice. De ce tratament au parte ducii de Sussex

Se pare că decizia ca ducii de Sussex să fie izolați de restul familiei regale vine chiar de la Regina Elisabeta. Ruptura s-ar fi produs după ce Prințul Harry a oferit un interviu mult prea sincer, în care a discutat despre toate presiunile la care a fost expus atât el cât și soția sa, mai ales după nunta lor, din 2018. De asemenea, în același interviu, Harry a mai dezvăluit și faptul că relația cu fratele său William nu este tât de roză pe cât pare. Toate aceste declarații mult prea sincere, ar fi dezamăgit-o pe Suverana Angliei, care încetat orice comunicare cu ducii de Sussex. Nimeni din familie nu le vorbește și nici nu dorește să îi mai vadă pe Prințul William și Meghan Markle.

Nimeni nu mai vorbește cu Harry și Meghan
Nimeni nu mai vorbește cu Harry și Meghan

Ulterior, și Meghan le-a dezvăluit fanilor în documentarul ”Harry & Meghan: An African Journey”, faptul că nu duce o viață foarte frumoasă așa cum s-ar putea crede, și asta din cauza tabloidelor. Mai mult, aceasta a mai spus că nimeni nu a întrebat-o măcar dacă e ”ok”, părând că îi include aici și pe membrii familiei regale.

În urma acestor declarații făcute de către ducii de Sussex ruptura dintre ei și familia regală s-a mărit. Drept urmare, cei doi nu vor participa anul acesta la la celebra cină de Crăciun, orginizată de Regina Elisabeta, la Sandringham. În schimb, Meghan și Harry împreună cu micuțul Archie își vor petrece Crăciunul în Los Angeles, la mama lui fostei actrițe.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe