Moțiunea de cenzură a AUR spune că un ministru USR este ”un mare zero”. USR-iștii au de gând să susțină documentul

Nicu Stan 03.09.2021, 16:42
Moțiunea de cenzură a AUR spune că un ministru USR este ”un mare zero”. USR-iștii au de gând să susțină documentul

Moțiunea de cenzură a AUR spune că un ministru USR este ”un mare zero”. Chiar și așa, USR-iștii au de gând să susțină documentul numai să își vadă interesul, respectiv plecarea din funcția de premier a lui Florin Cîțu. Liderul deputaților USR PLUS și purtător de cuvânt al formațiunii, Ionuț Moșteanuspune că deși ”sunt foarte multe lucruri care ne deosebesc sau ne despart”, USR PLUS și AUR vor merge în continuare cu depunerea unei moțiuni de cenzură.

AUR șterge pe jos cu USR PLUS în moțiunea de cenzură pe care vor să o depună împreună. Useriștii sunt de acord

Ionuț Moșteanu a declarat astăzi că a trimis o propunere de text liderului AUR, George Simion. De partea cealaltă, George Simion spunea că ”noi am avut inițiativa și am mers cu această moțiune de cenzură”, vorbind despre un text prezentat presei, în care miniștri USR PLUS sunt făcuți cu ou și cu oțet.

”Nu ne interesează un text al moțiunii. Contează să fie dat jos Cîțu”, a spus George Simion.

Cristian Ghinea, numit de AUR ministrul ZERO
Cristian Ghinea, numit de AUR ministrul ZERO

Care este ministrul ZERO

Astfel, în textul moțiunii de cenzură prezentat, astăzi, de cei din AUR, ministrul Cristian Ghinea este denumit ”un mare și rotund zero”.

”Care sunt rezultatele la 9 luni de la data începerii exercițiului financiar? ZERO, un mare și rotund ZERO, așa cum îi este caracteristic d-lui Ghinea”, a scris AUR, în textul propriei moțiuni de cenzură.

Cum terfelește AUR politicienii de la USR PLUS

În plus, în moțiunea celor de la AUR apar mai multe referiri la USR PLUS, nu tocmai fericite.

”USR PLUS dorește sexualizarea copiilor”/Pentru USR PLUS identitatea națională și tricolorul reprezintă teme false/Guvernul PNL-USR PLUS-UDMR a îndatorat țara/Președintele Iohannis stă cu un pușcăriaș la masă, iar cei de la USR PLUS tac mâlc în speranța că oamenii vor uita de campania Fără penali în funcții publice”, sunt doar câteva referiri ale AUR la USR PLUS.

Discuțiile dintre USR PLUS și AUR continuă

Discuțiile dintre cele AUR și USR PLUS vor continua pentru depunerea moțiunii de cenzură și pentru a conveni asupra unui text comun.

”Am lista cu cele 80 de semnături pentru depunerea moțiunii. Am lucrat pe textul moțiunii, am trimis o propunere de text și lui George Simion”, a declarat Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR PLUS.

AUR pregătit să înghită broasca râioasă USR PLUS

George Simion vede colaborarea cu USR PLUS, pe tema moțiunii de cenzură, ca și înghițirea unei broaște râioase. ”Putem să înghițim și broaște râioase”, a spus liderul AUR.

Pentru a depune moțiunea de cenzură, USR PLUS mai are nevoie de 37 de semnături, pe care ar trebui să le culeagă de la AUR, care la rândul ei are 43 de parlamentari. George Simion susține că are strânse 42 de semnături însă nu se știe dacă toți vor semna moțiunea de cenzură a USR PLUS.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe