Monica Pop uimeşte din nou. Ce spune despre valul 4 al pandemiei de covid în România: “O ruşine”‘

Nicu Stan 17.05.2021, 12:03
Monica Pop uimeşte din nou. Ce spune despre valul 4 al pandemiei de covid în România: “O ruşine”‘

Monica Pop uimeşte din nou. Ce spune celebrul medic despre valul 4 al pandemiei de covid în România, puteți vedea în articolul de mai jos.

Monica Pop, acuzații incredibile. ”Nu trebuia ținut nimeni în casă”

Dr. Monica Pop a vorbit despre valul 4 al pandemiei de coronavirus și a precizat că autoritățile au gestionat rușinos, din punctul său de vedere, situația epidemiologică din țara noastră.

“Este dezideratul suprem să se stingă așa, știți foarte bine, eu de la început am spus că strategia a fost greșită, după părere mea. Fără doar și poate, nu trebuia ținut nimeni în casă și încă o dată spun, inadmisibil și suntem singura țară care a ostracizat persoanele peste 65 de ani, atunci, în perioada respectivă, când avea dreptul să iasă din casă două ore. Este o rușine pentru cum s-au comportat decidenții, din multe puncte de vedere și continuă”, a declarat dr. Monica Pop, la Antena 3.

Razvan Chereches crede ca va fi si un val patru al pandemiei
Razvan Chereches crede ca va fi si un val patru al pandemiei

Monica Pop nu crede că va mai fi un val 4 al epidemiei

De asemenea, Monica Pop a spus că nu crede că mai este un posbil val patru al epidemiei de coronavirus.

“Dacă mai vine valul patru, înseamnă că tot ce am făcut până acum este zero”, a adăugat Monica Pop.

Experții spun că ne vom confrunta și cu valul 4 al pandemiei de coronavirus

Pe de altă parte, Răzvan Cherecheș, profesor în sănătate Publică, consideră că România s-ar putea confrunta și cu un val patru al epidemiei de coronavirus. Motivul este acela că tpt mai puțini români sunt interesați de vaccinare anti-coronavirus.

În plus, conform lui Răzvan Cherecheș, pe lângă campania de imunizare slabă, autoritățile se tem să ia măsuri care să-i favorizeze pe românii vaccinați.

Când este posibil să ne confruntăm cu valul 4 al pandemiei

”La toamnă, în momentul în care încep ploile de toamnă și frigul, vom intra în valul patru, care, din nefericire, va fi relativ amplu în România. Mai mic decât valul trei, pentru că avem deja un procent din populație vaccinat, dar vom avea iarăși o creștere a numerelor în secțiile ATI. Entuziasmul pentru vaccinare va scădea foarte mult pentru că, în momentul de față, nu există nicio modalitate de validare a faptului că te-ai vaccinat. Cei care nu s-au vaccinat spun ce sens are să mă vaccinez? Țara merge bine, ne relaxăm toți, nu mai e niciun motiv pentru care să mă vaccinez”, susține Răzvan Cherecheș.

Astfel, profesorul în sănătate publică Răzvan Cherecheș critică decidenții țării pentru lipsa de curaj în a lua măsuri suplimentare special pentru persoanele vaccinate anti-coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI