Monica Pop reacţionează la postările lui Dragoş Bucur despre mască şi vaccin. “Mi se pare oribil”

Nicu Stan 14.02.2021, 17:12

Monica Pop reacţionează la postările lui Dragoş Bucur despre mască şi vaccin. Ce spune celebrul medic oftalmolog despre opiniile celebrului actor și prezentator TV, citiți în articolul de mai jos.

Monica Pop, reacție acidă la mesajul lui Dragoș Bucur. ”Este inadmisibil”

Monica Pop, celebrul medic oftalmolog, reacţionează la postările lui Dragoş Bucur despre mască şi vaccinul anti-coronavirus.

Mesajul actorului Dragoș Bucur în care a anunțat că el nu poartă mască de protecție și că nu se vaccinează împotriva coronavirusului a creat vâlvă în toată România.

Mesajul lui Dragoș Bucur a stârnit isterie printre vedete

Astfel, multe personalități din România și-au dat cu părerea pe marginea acestui subiect. Printre aceștia și Monica Pop. Aceasta este de părere că actorul a greșit din start când a publicat mesajul respectiv.

Dragoș Bucur a greșit, când a scris că, era clară că știa din start că poziția sa nu va fi bine primită. În al doilea rând, de ce trebuie să povestești tot ce vrei să faci tu? Eu îl cunosc și nu cred că a făcut lucrul ăsta ca să iasă în față. 

Monica Pop i-a luat apărare lui Drgos Bucur

Dar este inadmisibil, mă gândesc la sălbaticii care au scris să-l dea afară de nu știu unde, este inadmisibil așa ceva și arată o înjosire a societății, nu se poate așa ceva.

Chiar dacă a greșit cineva, puteau să se exprime civilizat. Nu se poate să cobori atât de jos și să vorbești atât de urât despre un om. Mi se pare oribil, este un lucru pe care mi-aș fi dorit să nu-l văd niciodată”, a mai afirmat medicul, la Realitatea Plus.

Drgoș Bucur, mesaj tranșant

Zilele trecute, Dragoș Bucur și-a spus părerea lui despre subiectele momentului vaccinul anti-coronavirus și purtarea măștii de protecție.

Celor ce aleg sa injure si sa atace ii sfatuiesc sa se gandeasca la faptul ca in curand s-ar putea sa fie ei cei care nu vor mai avea libertatea de a exprima (sau chiar ataca) nici o idee sau o parere. Cred ca ne apropiem de acel moment si nu vreau sa particip la crearea lui. Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar sustin si apar libertatea de a lua singur aceasta decizie.

Dragoș Bucur nu vrea să se vaccineze

Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar sustin si apar libertatea de a lua singur aceasta decizie. Nu incurajez pe nimeni sa nu poarte masca, dar nu sunt de acord cu aceasta ordonanta militara si consider ca traiesc intr-o societate in care inca am voie sa nu fiu de acord cu guvernul si cu deciziile lui si sa imi exprim public acest dezacord.

Stiu sigur ca mai sunt oameni care gandesc ca mine, dar fie le este teama sa se exprime public, fie prefera sa stea departe de online. Sunt un om cu familie, sunt artist, cred in Dumnezeu si in libertatea de expresie, sunt sustinator al luptei impotriva discrimarii si astea sunt valorile dupa care ma ghidez in viata”, a declarat Dragoș Bucur pe Facebook.