Monica Gabor trece printr-o dramă cutremurătoare. Cum a murit tatăl ei

Diana Radu 26.06.2020, 15:10
Monica Gabor trece printr-o dramă cutremurătoare. Cum a murit tatăl ei

Monica Gabor este în doliu! Tatăl vedetei s-a stins din viață în urmă cu două zile fără ca măcar ea să-și poată lua rămas bun. Alături de părintele ei a fost sora sa, Ramona. De ce boală suferea tatăl Monicăi Gabor?

Clipe grele pentru Monica Gabor

Tatăl Monicăi Gabor a murit acum două zile din cauza unui infart. Însă, Emil Gabor ar fi avut probleme de sănătate de ceva vreme, iar dorul de fiicele sale îl măcina. Părintele vedetei a fost condus pe ultimul drum de către fiica sa din Bacău și sora lui.

„Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, spunea Emil Gabor, acum câteva luni.

Cu toate acestea relația dintre Emil Gabor și fiicele sale nu era una tocmai bună, acesta fiind îndepărtat din cauza problemelor cu alcoolul. De asemenea, acesta divorțase de soția sa. Singura cu care se înțelegea bine era fiica sa Alina, care locuia în Bacău și care îl vizita des împreună cu nepoții.

monica gabor, drama, deces tata
Clipe grele pentru Monica Gabor, tatăl său s-a stins din viață

Monica și sora sa Ramona și-au refăcut viața peste hotare. Monica locuiește de ani buni în SUA, acolo unde și-a întemeiat o familie alături de Mr. Pink, iar Ramona este mai tot timpul plecată în Dubai. Singura fiică rămasă în țară este Alina, care locuiește la Bacău și care are grijă de creșterea celor doi copii ai ei.

Acum, surorile Gabor au rămas fără părinți. Mama acestora s-a stins din viață în 2013, după ce a fost strivită de un bolovan, în timpul unui pelerinaj la mănăstirile din Gorj.

Urmăriți Impact.ro și pe