Monica Gabor s-a transformat după cearta cu iubitul chinez. Ce a ajuns să facă în fiecare zi, în America (Exclusiv)

Ana Anitoiu 26.12.2021, 12:56

Monica Gabor s-a transformat după cearta cu iubitul chinez. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a ajuns să aibă în fiecare zi în Statele Unite ale Americii o activitate pe care nici nu și-o imagina pe vremea când locuia în celebra vilă de la Izvorani. Actualul ei partener de viață, Mr. Pink, i-a cerut câteva lucruri pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink pentru o perioadă

Finalul acestui an a fost cât pe ce să nu-i găsească împreună pe Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta doamnă Columbeanu și-a făcut la un moment dat bagajele și a plecat alături de fiica ei. Ea a petrecut ceva timp alături de sora ei, Ramona, stabilită în Dubai.

Motivul despărțirii ar fi fost acela că Mr. Pink ar fi controlat-o tot timpul pe Monica Gabor și că ar fi fost foarte gelos. Ea ar fi avut voie să facă cumpărăturile doar online sau de la un supermaket de lux din zonă, unde  omul de afaceri chinez cunoaște pe toată lumea, după cum a povestit o persoană din apropierea româncei, pentru Impact-Playtech.ro. Ulterior, cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar el i-ar fi dăruit o mașină în valoare de 200.000 de euro.

Monica Gabor s-a transformat dupa cearta cu iubitul chinez
Mr Pink si Monica Gabor

Cum s-a transformat Monica Gabor după cearta cu iubitul chinez

Monica Gabor s-a transformat într-o adevărată gospodină. Nu mai vrea să apeleze la menajere, astfel că face singură curățenie în vila de lux din Malibu în care trăiește alături de Mr. Pink, fiica ei, Irina, și fiul lui, Anthony.

Pentru masa de Crăciun, Monica Gabor a gătit sigură. A gătit atât preparate românești, cât și unele chinezești, întrucât lui Mr. Pink îi place bucătăria țării sale de origine, dar și sarmalele și jumările. Fosta soție lui Irinel Columbeanu a făcut și cozonaci. Ulterior, la cererea lui, va face și o supă de pui.

„Monica nu mai vrea menajere. Face curățenie zilnic, iar de sărbători nu doar a gătit sarmale și mâncare chinezească, dar a și făcut casa lună. Preferă să stea doar ea cu Mr. Pink și copiii. El este extrem de tipicar și organizat, dar și omul surprizelor.  Scoate mașina din garaj și o duce pe Monica în destinații de vis, fără ca ea să știe dinainte”, a povestit o persoană apropiată româncei, potrivit Playtech-Impact.

Monica Gabor evită să comunice cu Irinel Columbeanu în urma divorțului lor. Fostul miliardar de la Izvorani a spus că nu vrea să o deranjeze și că află de la fiica lui, Irina, ce mai face fosta sa parteneră de viață. Vezi și ce probă a trecut Monica Gabor pentru împăcarea cu Mr. Pink!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...