EXCLUSIV

Monica Gabor are de plătit o datorie uriașă în România. Va fi târâtă la tribunal, poate să rămână fără bunuri (Exclusiv)

Iancu Andreea 14.09.2021, 18:07
Monica Gabor are de plătit o datorie uriașă în România. Va fi târâtă la tribunal, poate să rămână fără bunuri (Exclusiv)

Monica Gabor trece printr-o perioadă dificilă. După ce s-a despărțit de iubitul său, Mr. Pink, fosta doamnă Columbeanu pare urmărită de ghinion. Pentru că are de plătit o sumă importantă de bani în România, Monica Gabor va trebui să răspundă foarte curând la tribunal pentru această datorie. Vedeta riscă inclusiv să fie executată silit în urma procesului.

Monica Gabor va ajunge în tribunal pentru o datorie uriașă

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, are de plătit o datorie importantă în România, motiv pentru care urmează să ajungă inclusiv la tribunal. Procesul, care are ca termen data de 19 octombrie 2021, ar putea fi unul în care se stabilește executarea silită a Monicăi, în cazul în care aceasta nu se va prezenta în fața judecătorilor. Întregul necaz al vedetei a început în anul 2006, când Monica Gabor era protagonista unui reality-show, în care viața sa de familie era dezvăluită publicului. După 15 ani de atunci, vedeta a strâns datorii de peste 300.000 de lei. Totodată, Monica nu a depus documentația necesară odată cu intrarea în insolență a firmei care-i producea emisiunea.

Deși a decis să își trăiască viața departe de România, mutându-se în America, Monica Gabor nu a încheiat toate socotelile cu statul român. Astfel, celebrul reality-show „Monica Columbeanu SRL” i-a adus numai neplăceri vedetei. Ea trebuie să plătească mai bine de 300.000 lei la ANAF, în cadrul procesului în care figurează inclusiv fostul soț, Irinel Columbeanu. Despre amănuntele acestei întrevederi la tribunal a vorbit pentru redacția Playtech-impact.ro Nicolae Elena Gabriela, trecută ca reclamant din partea Cabinetului Individual de Insolvență, desemnat să se ocupe de acest caz.

Momentan, nu este vorba despre atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență. Până acolo ne așteaptă un proces lung. Atunci când falimentul e declarat iar societatea are datorii mai mari de 50.000 de lei, mai întâi se trimit notificări, pentru a pune la dispoziție bonurile, actele. Toate scrisorile prin care au fost notificați la ultimele adrese unde figurează că locuiesc s-au întors înapoi, nimeni nu le-a ridicat. Sper ca totuși măcar dl. Columbeanu să dea un semn.

Monica Gabor va ajunge în tribunal pentru o datorie uriașă
Foștii soți Columbeanu, purtați prin tribunale din cauza problemelor nerezolvate

Vedeta riscă executarea silită

Reclamanta a mai precizat faptul că pârâții, Irinel și Monica Gabor, riscă să fie executați silit. Totodată, problemele celor doi foști parteneri nu sunt nici pe departe de a se fi terminat. Monica Gabor și Irinel Columbeanu sunt citați într-un alt proces, în care o societate solicită partajul judiciar între cei doi.

Când activul e finalizat, se va trece la recuperarea bunurilor, iar când pasivul e finalizat, după ce s-au vândut bunurile și s-au scăzut banii obținuți, atunci se va trece la executarea silită. Depinde cum va încuviința instanța. Atragerea răspunderii se exercită asupra conducerii, a administratorului. În această situație, administrator este Monica Gabor, a precizat sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...