EXCLUSIV

Monica Gabor, amanta unui bărbat căsătorit ani de zile în America. Cum s-a aflat tot (exclusiv)

Iancu Andreea 19.10.2021, 16:07

Monica Gabor a fost o bună perioadă de timp amanta unui bărbat căsătorit, încă de când a început să locuiască în America. Puțini știu faptul că, după divorțul de Irinel Columbeanu, fostul model a trăit o poveste de dragoste interzisă, cu un bărbat însurat și cu doi copii. Deși a fost extrem de discretă în privința acestui aspect din viața sa, sursele playtech – impact.ro au aflat întreaga poveste.

Relație interzisă cu un bărbat căsătorit. Monica Gabor, amantă în America

Chiar dacă astăzi s-a reîntors la viața sa din Statele Unite, alături de Mr. Pink, de care s-ar fi despărțit în urmă cu câteva luni, Monica Gabor a trăit experiența de amantă cu un bărbat căsătorit, la începuturile traiului în America. Acesta era nimeni altul decât actualul său iubit, asiaticul Mr. Pink fiind căsătorit încă cu fosta lui soție pe vremea când se îndrăgostise de româncă.

În prezent, cei doi s-ar fi împăcat datorită micuțului Anthony, fiul lui Mr. Pink, care o apreciază foarte mult pe Monica, pe care adesea o consideră precum o mamă. Băiatul, în vârstă de zece ani, i se adresează adesea vedetei cu „mamă”, în ciuda explicațiilor acesteia. Deși pare bizar, Anthony se năștea chiar la începutul relației pe care Monica Gabor o avea cu tatăl său. Fosta soție a lui Irinel a avut o relație extraconjugală timp de cinci ani, potrivit playtech.ro. Pe atunci, Mr. Pink era încă însurat și tată a doi copii. Asiaticul a divorțat abia în 2016, la scurt timp după ce micuțul Anthony a cunoscut-o pe Monica.

Monica Gabor, amanta unui bărbat căsătorit, ani de zile, în America
Monica Gabor și Mr. Pink

Irinel Columbeanu l-a cunoscut pe Mr. Pink după divorț

Pentru că își dorea ca fiica sa, Irina Columbeanu, să locuiască împreună cu ea în America, Monica Gabor a decis să îi facă cunoștință fostului său partener cu iubitul asiatic abia după ce Mr. Pink a divorțat oficial. Monica și iubitul ei l-au asigurat pe Irinel de intențiile serioase pe care le au cu această relație, astfel că fostul om de afaceri a acceptat ca Irina să se mute în America.

Pe de altă parte, Monica Gabor a încercat să o cunoască pe fosta soție a iubitului ei, însă aceasta a evitat, întâlnirea nemaiavând loc. Asiaticul a vorbit personal cu Irinel Columbeanu, ocupându-se chiar el personal ca fostul soț al Monicăi să aibă parte de toate condițiile.

Gestul de iubire făcut de Mr. Pink pentru Monica

În prezent, Monica Gabor și Mr. Pink se bucură de locuința luxoasă din Malibu, pentru care asiaticul ar fi cheltuit 3,5 milioane de dolari. Cei doi îndrăgostiți trăiesc alături de fiul miliardarului, Anthony, și de Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel. Deși mulți se așteptau ca cei doi iubiți să își oficializeze relația în fața altarului, Monica a primit doar un inel simbolic din partea lui Mr. Pink. Acesta nu era unul de logodnă, însă bijuteria cu diamante a venit cu o promisiune neașteptată. Potrivit spuselor Monicăi, iubitul chinez i-ar fi promis fostului model că va avea grijă de ea toată viața.

Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama, a povestit însăși Monica Gabor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...