Monica Davidescu, primele mărturisiri despre un posibil divorţ de Aurelian Temişan: “El tace”

Beatrice Dumitru 04.12.2021, 16:32
Monica Davidescu, primele mărturisiri despre un posibil divorţ de Aurelian Temişan: “El tace”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Ei au o căsnicie de succes de 15 ani, dar sunt împreună de 26 de ani. Cei doi au mărturisit că au fost și probeleme în cuplu, iar actrita chiar a vorbit de curând despre un posibil divorț de Aurelian Temişan.

Monica Davidescu, despre un posibil divorţ de Aurelian Temişan

Monica Davidescu și Aurelian Temișan s-au cunoscut în anul 1995, în cadrul unui spectacol pe care îl prezenta actrița. Cei doi s-au logodit cinci ani mai tâîrziu, iar în 2006 au făcut nunta, chiar de ziua artistului. Aurelian Temișan a spus că se înșelege foarte bine cu soția sa, iar faptul că s-au căsătorit mai târziu i-a ajutat să se cunoască mai bine.

Monica Davidescu a vorbit despre căsnicia de lungă durată cu Aurelian Temișan, dar și despre momentele tensionate care au apărut între ei de-a lungul timpului, pentru că nu a curs mereu numai lapte și miere. Actrița a mărturisit, însă, că nu s-a pus niciodată problema unui divorț între ei.

Monica Davidescu, primele mărturisiri despre un posibil divorţ de Aurelian Temişan: “El tace”
Monica Davidescu și Aurelian Temişan, alături de fiica lor, Dora.

„Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. (…) Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ”, a spus Monica Davidescu într-un interviu.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au o fiică pasionată de actorie

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au o fiica, Dora, născută pe 7 noiembrie 2010, iar cum așchia nu sare departe de trunchi, aceasta este pasionată de actorie. Actrița a dezvăluit că fiica sa are și o voce foarte plăcută, dar nu a vrut să ia ore de canto, dar a făcut cursuri de pian.

Îşi caută drumul. Cred că este atrasă, îşi doreşte mult actorie, ea are o voce plăcută dar nu a vrut să meargă la canto. A făcut, în schimb, cursuri de pian, a făcut şi actorie cu mine, pentru că eu am cursuri pentru copii şi o luam cu mine atunci – dar fiind prea mititică, 4-5 ani, ea stătea într-un colţ la o măsuţă şi desena. Deci face actorie în continuare şi îi place foarte tare, a făcut vreo 3 spectacole. Iar acasă ne-a ajutat cu filmările şi cu replicile la repetiţii. Dar i-am explicat: „Dacă eşti atrasă de această meserie, nu trebuie să ţi-o epuizezi în copilărie”, a povestit Monica Davidescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...