EXCLUSIV

Monica Bârlădeanu va reveni pe marele ecran: „Nebune nu am jucat, era și timpul. Rolul acesta s-a scris special pentru mine”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 09.09.2022, 17:46

Monica Bârlădeanu jonglează cu proiecte atât pe micul, cât și pe marele ecran. După ce vara asta a prezentat la Antena 1 “Splash! Vedete la apă”, vedeta va începe filmările pentru o peliculă care va intra în cinematografe anul viitor. Deși nu a dezvăluit numele filmului românesc în care va juca, actrița ne-a dat câteva detalii despre personajul pe care îl va interpreta.

Monica Bârlădeanu va reveni pe marele ecran

Monica Bârlădeanu și-a început cariera pe micul ecran, urmând apoi să descopere actoria și să joace atât în producții autohtone, cât și străine, ea locuind o bună perioadă și în America. Vedeta Antenei 1 începe toamna cu un proiect care îi va pune în valoare calitățile de actriță.

“Mă pregătesc să filmez chiar acum, luna asta, un film de cinema, un lungmetraj, care o să iasă, probabil, la anul. E foarte fain, îmi place personajul de mor. E o nebună, dar îmi place de ea! Mi se pare simpatică foc, adorabilă. Nebune nu am jucat, era și timpul! Când zic nebună, mă refer că e o personalitate exuberantă mai degrabă, nu e neapărat clinic bolnavă.

Întotdeauna un personaj este un melanj din tine și alte personalități colorate, de care te-ai lovit de-a lungul timpului și slavă Domnului, cunosc suficienți de mulți oameni, încât am așa un fișier în cap cu lucruri interesante pe care le-am observat la alții și care merită puse unui personaj. E un film românesc”, a dezvăluit, pentru Impact.ro, Monica Bârlădeanu.

Deși în mod normal, actorii merg la casting unde dau probe și au apoi un timp de așteptare până află dacă au luat rolul, de această dată, lucrurile au stat diferit pentru Monica.

“Rolul acesta s-a scris special pentru mine. E după o piesă de teatru. Am fost, am văzut piesa, mi-a plăcut enorm de mult, dar regizorul mă știe, adică în sensul acesta”, ne-a explicat actrița cum a fost cooptată în acest proiect pentru marele ecran.

Monica Bârlădeanu va reveni pe marele ecran „Nebune nu am jucat, era și timpul. Rolul acesta s-a scris special pentru mine”. VIDEO EXCLUSIV

Monica Bârlădeanu: “Prima mea iubire este cu siguranță filmul”

Spre deosebire de mulți actori care preferă să joace atât în spectacole de teatru, cât și în producții cinematografice sau de televiziune, Monica se simte mult mai bine pe platourile de filmare. Are experiență cu camerele de filmat și prin prisma emisiunilor pe care le-a prezentat de-a lungul timpului la diverse televiziuni.

“Am studiat teatru la Londra la Royal Academy Dramatical și am făcut un curs special de teatru contemporan. După ce am terminat cursul acesta, am simțit că pentru mine chemarea este tot camera, pentru că se potrivește mai bine cu personalitatea mea.

Felul în care joci în fața unei camere e mult mai subtil decât felul în care trebuie să joci pe scenă. Atunci asta este scara la care eu mă exprim cel mai bine, la o scară mai subtilă, de asta am ales camera”, ne-a spus Monica.

Cu toate acestea, vedeta nu exclude posibilitatea de a ne surprinde și cu un rol într-o piesă de teatru.

“În orice caz, dacă ar fi o piesă absolut interesantă, nu cred că aș spune nu, sub nicio formă, dar prima mea iubire este cu siguranță filmul”, a adăugat ea.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe